29 October 2009

tayang gigi..=B

see....
masing2 menayang kan gigi...
gumbira....
hahaha....

encik abd azmi (timbalan rektor KPTM) gembira btl die tgk dak kptm konvo..

sape ekh name yg bg nie..xcilap aku die nie penolong kpd timbalan menteri kemajuan luar bandar & wilayah..
senyum sampai tinge..

mase baru dpt pic ni dr pos laju ngan rakus nye aku bukak..=p
xsabar nak tgk gambor aku senyum ke x...
seb abek senyum..puas ati..
pastu terus save dlm lappy...
huhuhu...

yippi..
gambor dah sampai..tggl nak frame jerw...

note:gg sape paling puteh??hahaha..

28 October 2009

xde tajok la...

bosan btl la....
line celcom nie plak cam bodoh jerw...
jap cepat jap lambat....
kasi hangin jerw 1 badan...
cam nak gigit2 jerw...
errr.......

hujung mggu nie nak jln2 ar kat unisel bestari jaye....
cam selambe je gaye aku nak jln2 kat universiti org kan...
ah,lantak ar...pedulik ape aku...
aku nak tgk my br0 konvo..
mesti best kan...
sambil2 tue bley cuci2 mate..
ops...hehehe...=p
bkn pe, ne la taw terjumpe kawan2 sekolah yg blaja & keje kat ctue...
bley gak tnye2 kabar kan...
bkn jauh pon unisel tue...10 minit jerw dr umah..tu pon kalo bawak kete gaye skema..=)
k la xtaw nak tulis pe dh nie...
nie p0n saje2 update...
=p


note: bile plak turn Uda(adk ayah aku)ye nak convo ntuk Ph.d die...
tahniah ntuk Uda sbb dah berjaya menuntut ilmu sampai peringkat yg paling tggi...
tabik spring kat Uda..
=)




22 October 2009

good luck..=)

arini mood x bape rajin nak update2..
tp tetap merajinkan diri jugak...
xbley malas2...
t kene pulas tinge ngan The Red plak...
hehehe...=p

skang nie musim exam nk dekat kan..
xkire ar dak sekola ke, dak matriks ke, dak ipta ngan ipts ke, semua nak exam dah kan...
bace ar buku tu sampai lebam...
hahaha...
jahat seyh aku gelak2...



so, kepada adik2 ku yg nak exam tue...
kakak nak pesan nie..ececeh..
jgn luper bace buku..
wat note pe bagai la....
wat ulangkaji pe sume la ye...

plus, ntuk semua mmbe yg kat ipta & ipts tue jgn nak maen2 plak...
kasi gempak ckit result exam...

tbe2 mood baek plak ye nak nasihat kan org suh study....
biase la aku ngah goyang kaki kat umah nie....
sambil nengok adk2 study...
hahaha....



note: mase nie la ntuk aku relax2 kat umah...
lame dah x pegang buku...
=)


18 October 2009

bley x?



malas ya amat....
mls nak update blog...
skang nie dok active fesbok sbb de byk game...
huhuhu...
tp i still blog walking taw kat blog mmbe2 ku sayang...
k..
t rajin baru update..

12 October 2009

layan lagu kat bLog


xtaw nak watpe....
change lagu kat blog....
NOW, i letak lagu laen....
besh plak dgr lagu nie....

r0mance- ku ingin kamu...

layan jerw k...


10 October 2009

jom layan papadom

hye kawan2....
korang chat?
dah tgk blom citer papadom?
filem TERBAIK 2009...

semalam g tgk papadom ngan sorang mamat nie...
aku pggl die Amin...
mmbe sekolah rendah aku...
die yg ajak tgk...
aku on jerw la kan...
yg penting die BELANJA semua nye okey....
saya?
saya mane de dwit...hehe=)
pergi ber2 ke?
yup...saya & die saja...
huhuhu...=p

oh,saya bukan nak citer pasal Amin nie ye..
nak citer pasal PAPADOM...



mmg TERBAIK la citer nie..
best....x mmberatkan otak korang...
happening jerw...dan sgt2 sempoi...
byk gelak2 la jgk...
i like...
huhuhu....
dah abiz citer p0n org still sengih2 lagik...
tp smalam panggung x pen0h pon?
nape ekh???
myb bukan weekend kot...
erm....

sape yg blom tgk tue g ar tgk ye....
xrugi ar beli tiket..
aku mmg xrugi pon sbb org yg belanjerw...
huhuhu...


Sinopsis Filem PapaDom:
Mengisahkan Saadom adalah seorang pengusaha kedai makan yang terlalu kuat bekerja sehingga berjaya mengejar impian hidupnya, namun dia gagal dalam tanggungjawabnya sebagai suami kepada Munira dan ayah kepada Miasara. Situasi ini berubah apabila Saadom kehilangan isteri kesayangannya yang mati dalam satu kemalangan ketika ingin melihat anaknya menerima anugerah di sekolah selepas suaminya memberikan alasan sibuk. Sebelum itu, Munirah sempat berpesan agar suaminya akan sentiasa menjaga anaknya seperti mana menjaga kerjanya. Sejak itu Saadom tidak lagi seperti dulu, ke mana saja anaknya berada dia sentiasa berada di sisi. Sehinggalah saat berpisah apabila Miasara ditawarkan untuk melanjutkan pelajarannya di IPTA. Miasara tidak lagi mahu ayahnya mengikutnya ke Kuala Lumpur dan mengugut akan berhenti belajar sekiranya tidak patuh arahannya. Saadom akur dengan kehendak anaknya, namun di sebalik itu Saadom punyai rancangan untuk memohon jawatan sebagai tukang kebun di IPTA tempat anaknya belajar agar dapat sentiasa melihat anaknya.



note: malam nie mau g open house...
this week mmg penuh ngan open house...
sy sgt suke....


08 October 2009

b0san....


aduh....
b0san nye...
xtaw nak watpe nie...

apply keje tp xde rezeki lagik...
skang nie ngah tggu surat tawaran sambung blaja....

aku b0san gilerw dok umah....

aritu de 1 syarikat tu offer program train & place...
tp aku x g...

uwa999...
xtaw nak watpe...

de ape2 cadangan x?
keje?
sambung blaja?
kawen?ops...calon xde lagik ok...




04 October 2009

yeah saya konvo..


congrats t0 all KPTM student yg berjaya konvo 3hb october 2009...
especially for my classmates c0mputer science student and x luper jgk my crazee housematez: ayu, mar & ella...


before g raptai...

special gift from my bestfwen ayu...thanks dear..


kat PICC,putrajaya..






note:gumbira nye dah konvo...skang nie ngah dlm dilema nak keje @ sambung blaja..
ade ape2 cadangan x?




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...