27 February 2010

w0 xtaw..huhu



best ke blaja mandarin nie..
urmm..okey la...
tp bile nak wat chinesse character..
aduyai..cam payah lak...
huhuhu...
wo ai ni...eh, silap...
wo pu chi tao..


sape2 yg blaja mandarin dan yg dah sifu tue meh ajar sy..
huhuhu..
xiexie..






16 February 2010

awalnye nak kawen....



nak kawen??????
tbe2 lak entri aku pasal kawen..
pehal lak kan...
suspen jerw...


tahun 2010 ni mmg ramai lak cousin aku nak kawen...
berderet tggu turn...
mude2 lagi korang dah pikul tggungjawab...
dah sampai seru la katekan...
plus, mmbe sekolah rendah lak nak kawen...
uish...bley tahan gak korang ye kawen awal nie...
hehehe...

dah j0d0h korang sampai awal....
bagus la gtu....
aku tumpang gembira ntuk korang...


bile tgk org kawen, tbe2 teringin lak aku nak kawen..
0ps........acha!! jgn wat giler okey..sengal jerw
hahaha..maen2 sajerw...
gilak hape aku nak kawen awal...
cal0n p0n xde g nie...
(^_^)





alamak, next week my beshfwen dah nak kawen...
adiah die p0n x cari lagi nie...
bLur ar xtaw nak bg ape.....
help me....
bg pendapat kat aku present pe aku nk bg kat org kawen nie....





12 February 2010

assignment..assignment......



cuti mid sem break dah tiba.....

j0m2 bercuti...

cuti la sgt...
assignment aku berlambak...
aduh....

de 4 assignment kne wat..
submit after mid sem break okey...


  • technical english
  • math
  • mandarin
  • programming method..

acha!!!!!!!
rajin2 kan la diri kamu wat assignment okeyyy!!!!!!..



ade org ajak sy date...nak g ke x????
jawapan: ofkos la mau g...;)


note:---> 'kamu'....nnt kite jumpe ye..InsyaAllah..
wink2x..;)




08 February 2010

kembali lagi


yeah.....
i'm back...



lame btl aku x update bLog....
windu sgt2 kat mY huNny bunny nie....
ke'bizi'an melanda diriku...
hahaha..ayat aku x bley blah....

bizi ke aku????
jeng..jeng..jeng...

dah 1 bulan blaja kat UNISEL..
mm,stakat ni okey lagi..
sifat malas tu standard la ade lagi walaup0n degree student...
baru start blaja nie cam blur2 ckit...hahaha..
yang best nye kat cni jadual x padat..

isnin- start kelas kul 5 petang..
selasa- start 9.30 am sampai 6.30 pm...( selasa je cam padat ckit)
rabu- 2.30 pm - 7.30 pm
khamis- no kelas..(ari ntuk rehat..)
jumaat- 5.30 pm - 7.30pm

ha..padat x?
xpadat sgt kan..


lame dah x blog walking...
nak blog walking tp cam malas lak..
sape nak aku blog walking kat bLog die????
sila angkat kaki..
hehehe..
guraw jer...
t rajin i usha2 blog u all okey...

tata.....



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...