27 July 2010

langsir blog..



cam hape la background baru aku ni..
ntah le..aku pakai amik jerw...

cam gedix jerw kaler dye...
mencik la plak tgk...


korang2 redha je la ngan background aku nih..
nnt free acik change yg baru k..

23 July 2010

update ngan pantas



sowie la korang yg blogwalking kat cni..
xpon pade yg ngah usha2 blog aku..
den x dapek nak update blog wat mase ni..
ni pon update secare laju2 kat bendang...

sbb nye celcom broadband aku kene barrrr!!!!!!!!!!!!!!
hahaha..padan muke same saya...
mmg patut kene bar pon sbb x bayar..
2 bulan x bayar..
dwit pt la lmbat masok..
tension aku....
grrrrrrrr!!!!!



*bendang = kafe kat pusat pelajar unisel...

bukan kat sawah bendang tu k..
huhuhu..


k, de mase aku hupdate lagi...
daa......


17 July 2010

cukup indah...♥


love this s0ng..
sweet sangat..

Cukup Indah- Alif Satar






16 July 2010

twilight eclipse agak boring






korang dah tgk twilight baru tu???
ala twilight saga: eclipse tu...

aku ngan adik aku mmg nak tgk citer tu pon...
abg aku lak nak tgk predators..
kitorang g tgk kat jusco metro prima kep0ng..
so, aku ngan adik aku tgk twilight..
my brother and gulfren dye tgk predators..
semangat nak tgk twilight sbb 'pakwe' aku blakon..konon...
sape 'pakwe' aku???
robert pattinson
tu la pakwe aku..haha..
giler perasan minah nie..
kasi lempang ckit..;p
huhuhu..

siyes x best twilight...
pade pandangan aku la..
xtaw la kalo de yg kate best..
pade aku citer dye kali ni X BEST...
agak bosan la jln citer dye kali ni...


** rate aku bg ntuk twilight 3 bintang je...

-me-

-ngan adik eja-


ha, dlm panggung tu aku dok sblh kapel ni..
pas aku duduk terus awek dye nak tukar tmpt dok ngan pakwe dye..
sbb aku dok sblah pkwe dye..
jeles agaknye pakwe dye dok sblh pompuan..huhuhu..
i xnk ngorat pakwe u la..
jgn wisau...






12 July 2010

viva ESPAÑA...SPAIN juara...:D




mood aku gembira....
=D

SPAIN JUARA WORLD CUP 2010...
chantek...



dar istart world cup aku dah sokong SPAIN...
diorang de potensi ntuk menang..
ramai ckp x..tp aku ckp ye...huhuhu..
now, dah terbukti yg diorang mmg bagus...
hahaha..

antara pemain SPAIN yg aku rase cukop hebat...

-andres iniesta-

-xavi-

-xabi alonso-

-david villa-


eh, mane pict torres ni???
sowie la abg torres..pic u xde...
hahaha..
i rase u x cukop hebat world cup kali ni...


p/s: mar...jom joget2 SPAIN dah menang...
=)


09 July 2010

kasut emas siapa???




xlame lagi finalllllll WORLD CUP....
bukan final exam.......
huuhuhu...

dua makhluk ni bley dapat gelaran kasut emas..
tp salah sorang je la..
siapakah dye???


1) David Villa...jersi no.7..
dye dah sumbat 5 gol...
cayalah br0..
lu mmg TERBAEK....
gua peminat lu br0...



2) Sneijder...
dye pon 5 gol gak dah sumbat..
tp sy x minat dye langsung.....
sbb dye Belanda...
hahaha...




harap David Villa akan dapat gelaran kasut emas...
Villa, i minat u la...
hahaha...gedix...


p/s: de org ckp muke Villa cam dr fazley...
erk..yeke?? bley la ckit2..
hahaha..





06 July 2010

xnk hapdate..



mood nak hapdate elek....

kemalasan...

mmbe ramai suh aku hapdate blog...

sowie beb...incik malas de dalam diri ni..

tggu incik rajin dtg baru hapdate...
huhuhuhu.....


AYU!!!!!!!!!!!!!
pesal ko delete blog....
majok ar ngan ko cmni...
=(


04 July 2010

villa mmg TERBAEK!!! hero ESPAÑA..




yahoooo....
team kesukaan aku berjaye masok sparuh akhir...
hebat la SPAIN....

villa mmg superb dan terbaek...
leh jadi t0p sc0re beb...
loike....=)


aku nak tayang balik jersi SPAIN nie..
dapat masok separuh akhir kan..
brazil pon xdapat..
hahaha...




next game lawan GERMANY...
mmg gempak la nnt...
wish luck ntok SPAIN...
=))



Villa mmg TERBAEK..
luv u Villa





01 July 2010

22 tahun dah...



syukur alhamdulillah...
dah masok 22 tahun aku...
28/06 aritu...

selama 22 tahun nie aku dah berjaya
mendapatkan segulung diploma..(selalu org panggil segulung ijazah..)

now, tgh dalam proses nak mendapatkan segulung ijazah..
(padahal baru sem 2..jauh lg perjalanan..)
huhuhu..


thanks kawan2 yg wish my birthday..
melalui hp and fesbuk...
echa syg korang sumer..
.
mmmuaahh...=))


niena ngan nara thanks taw banje...
sayang korang ketat2...
nnt free asha lepak umah korang lagi aw..
=D





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...