28 October 2010

kalau cinta


suke lagu ni...

jom duet lagu ni nak...hehehe..

Kalau Cinta – Aliff Aziz & Joanna

Di lubuk hatiku
Adalah kamu
Sebagai ratu

Seluruh jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu

Verse
Telah ku percayakan
Hati ini padamu
Maka kita tak saling risau
Risau risau risau

Chorus
Kalau cinta jangan kacau
Kalau sayang tak perlu marah
Kalau ikhlas tak minta berbalas
Serahkan cintamu
Pada yang punya cinta

Di lubuk hatiku
Adalah kamu
Yang aku perlu

Seluruh jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu

Ulang Verse
Ulang Chorus

Kau ku perlu
Kau jiwaku
Kau cintaku
Kau ku rindu
Kaulah ratu

Ulang Chorus 3X

Kaulah ratu
Kau kau cintaku
Kau ku rindu
Kau jiwaku


*pasang kuat2 sambil menyanyi2...lalala..

cuti di rumah..


baru bape ari cuti dah b0san....
demam lak tu dan2 plak bile start cuti je aku terus demam...
adehhh..
tyme xcuti xnk lak demam..(kalo xade gak alasan mau ponteng di situ) haha..
saje je kan...


mane x b0san nye..kalo tyme de kelas salu kuar..
wajib kuar..
ni tgh cuti sem nak kuar sgt malas...
penat la plak nak drive..hahaha..


apela echah ni, pastu bebel2 kat umah kate bosan..





22 October 2010

dah abis EXAM!!!!!!!!!!!!



yaho00000000...

exam ku sudah abes..so,xyah bersengkang mate nak study..

lame x hupdate..
lam pale otak ni banyak mende nak hupdate kat blog..
tp tenet plak xde..
hahaha..


lega dah abes paper...
tp cam x happy lak rase..
xtaw la nape..selalu org kalo dah abis exam mesti gumbira kan..
ignore it la..

lame x tepek pict kat cni..
now, nak tepek pict kat entri..
pict syiok sendiri bhai...............
hahaha...

see, muke ku adelah terlebey gumbira...
hahaha.

-antara yg dalam pic ni, mane yg cunnn sekali...
ofkos la pakai tudung purple tu kan..
cun kan dye...hahaha..
syiok sendiri..waklu..

ok la nnt aku hupdate lagi..

13 October 2010

mencari-cari

hepy tgk kapel2 sume hepy...


aku?????????


haha...
mencari-cari lagi...
dimanakah mr.Right saya???
siapakah dye??
adekah anda??

stop it la sha..
men2 lak dye..
haha..act, ngah bosan..tu yg entri cam harrrremmn..


mlm ni x stdy..rehatkan otak..
sakit otak wo study lame2..hahaha..perasan disitu ye..konon study hard..padahal lame sgt ke ko study acha oi..
choii...


07 October 2010

jadual exam..padat kah??/

saje aku nk share jadual exam kat cni...
gedik kan jadual exam pon nak tayang..
ah, lantak ar pedulik ape aku..

sem ni jadual exam aku cam padat je..
korang rase padat x??
meh2 tengok jadual aku..

11/ 10 /2010 - Malaysian Studies..
2.30 pm


13/10/2010 - Operating System
2.30 pm


18/10/2010 - Object Oriented Programming
9.00 am


19/10/2010 - Midterm Computer Organization..

see........................
dah final baru nak midterm..meroyan aku..
mane nak bace midterm..mane nak bace ntuk final...
lecturer aku leh lupe yg kami x wat midterm lagi..
yg kitorang ni plak xreti2 nak mengingat kan dye..
skang ambik ko dye wat midterm tyme exam week..
gagahkan je la study...;(



20/10/2010 - Statistic
9.00 am


21/10/2010 - Computer Organization
2.30 pm


dari 18 - 21hb direct ko xde selang2 ari..
mau gilak aku cam tu...
padat x padat...


note: seb baek sem ni xde kene kuarantin dah..

02 October 2010

final sudah dekat ma..

wah..final exam ku around the corner je beb..dah x bley main2 lagi..seb baek esaiment dah complete sumer..tggl nk wat note kicik aje..
menggila aku nk kne study ni..
mmbe2 ipta yg nk final gaj tu gudluck babeyh..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...