24 December 2010

group task - berkayak...


mmg best la lecture aku bg task...
task yang x dijangka...
suprise kate nye..hahaha.
ko nak taw pe task nye???
-
-
-
-
-
-
-

-
-
berkayak di tasik unisel....
plus, race sekali..
hahaha...siot je kan task dye..
seb baek by group...

bukan saje2 je berkayak ni..
kire kerja kumpulan la..
kne ade flag bagai..
then ade mark ntuk sume tu..
okey la tuh..yang penting de markah...

tp!!!!!!!!!!
den x pernah kayak....
camno tuh...
aduyai...belasah jerw la...

(^_^)

23 December 2010

ari rabu yang memenatkan


rabu adelah ari yang memenat kan aku...
mmg penat..so tired..sebab????

jadual kelas adelah sangat pack @ padat...
nasib badan la lu acha oii...

1st kelas kul 11am - 1 pm...(ni ok lagi start kul 11...leh la bgn lambat skit..)
pastu rehat jap sejam..

2nd kelas 2pm - 5pm (3 hours ok)..--kelas ni boring giler..rbest..

3rd kelas 5pm - 7pm ( xde gap langsung..direct terus dr kelas kul 5..)

4th kelas 8pm - 10pm ( ade sejam je ntuk rehat2 + makan + mandi )

korang rase sempat x???haha..
aku mmg rushing giler kot...
kelas dari pagi x kan x tukar baju langsung kan..
so aku dah siap2 prepare baju dari umah lagi..huhuhu..

mmg layu je la bile masok kelas ke 3 ngan ke 4 tuh..
nasib ko la lecture..muke mmg toya + kelat je la aku..
smpai note dye aku siap conteng2 bagai..merapu je lebih..
dye ingt aku salin note dye..padahal..ahaha..

tu baru jadual ari rabu..belom tambah, tolak ngan darab ari2 laen..

tp x perlu risaw, ari laen aku 1, 2 kelas jer..huhuhu..

mesti kawan ku sayang yg tgh cuti sakan ni 'JELES' tgk jadual aku nih kan..hahaha..

TERBAEK kan jadual aku..
ni kalo x jadi student 'cemerlang' xtaw la..
hikhikhik..



20 December 2010

kak limah oii..



"kak limah oiiii...x tgk akademi fantasia ke????''
hahaha..

dialog dlm citer kak limah..lawak seyh..

siyes lawak citer tu..aku baru dpt tgk sabtu lepas...
tu pon ramai giler org...mmg lawak abis la..

seb baek x gelak guling2..huhuhu..
skang pon kalo citer bley gelak2 lagi..
ngan antu kopek nye..hahaha..

sape2 yang stress tuh leh ar tgk citer ni..at least leh hilangkan stress korang..
mmg funny giler2..jln citer pon sempoi jer..
syabas ntuk MAMAT KHALID..=)


17 December 2010

ade ape dengan FB...



ade ape dengan FB???
ahahaha...dah mirip lagu 'ade ape dengan cinta' plak..
huhuhuhu..

mmbe aku ckp macam2 de ngan fb nie..
mm, =,= yeke???
sometimes busan gak ngan fb ni..
bukan nye ade ape sangat kan..

tp kadang2 seronok plak..
yelah, kite leh carik mmbe2 lame, sedara mara kat fb ni..
search je name..konfirm ade..budak yg kicik pon de fb..
pe lagi acik yg tua2 tuh...
bley la jugak tanye2 kabar through fb..
mmbe2 yang jauh kat oversea sane pon kite leh taw perkembangan diorang..
makin gemuk ke, makin chantek ke..
makin ensem ke..hahaha..

profile baru fb skang x besh..
me don't like..
siyes x lawa and then cam serabut mak ayam...
menyosal den tukar ke profile baru...=(
grrrrrrr...

even my lecture pon siap tanye kat kelas korang suke x profile baru fb skang??..
hahaha...then ramai la pot pet pot pet kate x suke..
x besh..x lawa..haha termasuk aku la tuh yang pot pet pot pet..
mmg aku x suke..aku taw lecture aku tu pon xske gak..hahaha..

note: ari2 bukak fb bosan gak..

nnty de idea aku update lagi..

10 December 2010

hang out bersame2..


bergambar tu perkara wajib kalo kuar..

yesh..korang2 pon mesti suke bergambar kan..

Wif my bestie..@ bukit melawati..

@ bukit bintang..jalan2, bosan dok umah..
lame x lepak2 ngan diorang..nara rojer ajak kuar terus on..

yang baju purple tuh comey kan..ahaha..
oh, aku duduk kurang sopan disitu..
ape la..

najmi - mean - skizo...

g ts usha2 citer best..
tgk citer ngangkung..
seat full..yg tinggal seat depan and 2nd..
redah je la..dari x wat pape..
btw, citer ngangkong tu not bad la..
tp xske samzy dlm citer tuh..watak dye seyes..
suara dye pon x best..yelah, seyes je..
ade jugak la part yang lawak..

weh..korang geram ngan sape nih???
grrr..


end of entri ngan pict ni..
ahaha..shoot mean..
huhuhu..


03 December 2010

dah ade assignment


dah masok minggu ke 2..
ofkos la lecture akan jeles kepada student2 beliau..
lantas mmberi mereka assignment..
bukan 1 assignmnet tp lebih dari 1...
huhuhu..

1st - human personality -individu-
2nd - database lab - individu-
3rd - database lecture - group-
4th - pengajian islam - group-

oh..ade lagi x???
so, cik acha..sila carik bahan..
jgn nak FESBOK dan BLOGGING sajork...


mood: masih bermalas2 lagi...hahaha..

01 December 2010

entry 1/12/2010



eh dah 1 disember...
next month dah new year..kejap je kan...
aku rase cam baru je 2010..cepat mase itu berlalu...

nak wat entry pe eh....mm..
ting...tbe2 teringat pasal bola...
BARCELONA vs REAL MADRID....
yeah..barcelona monang dgn bergaye nye..5-0...
terbaek disitu..
padan muke ko real madrid..poyo je...
ramai yg bajet2 real madrid monang..
tp hampeh...hahaha...
okey stop pasal bola...

arini de kelas pagi...
tp aku skip...
idung aku berair sangat2..
mmg hingusan betol la...
nak bernafas pon susah..
suara pon dah tukar jadi sengau...awwww......
hahaha..tp kelas petang ni aku pegi..
mau menuntut ilmu baru..wakaka..ayat cam hape...

k la, tamat entry 1 disember ni...
nak taip panjang2 pon idung ni x mengizinkan..
ayik sot...set..sot..set...pastu bersin...
grrrrrr....=,=


note: aku suke BW kat blog org yang best2 + chantek2...ape motif aku explain kat sini..
ngek la..

* nak tuntut belanje ar dari org yang nak blanje aku...hehehe..korang dah janji kan..
wink..wink..




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...