16 February 2011

kebizian melanda ;(


wah..lame x update..

kesian inchik bLog aku...

tuan dye xde mase nak update...

sbb utama aku xpat nak update blog...

  • broadband/modem aku ROSAK!!!!!!!!!!!! (geram weh....) ni pon online kai wifi kat unisel
  • keje yang melampau banyak...tido pon xcukop..sgt banyak...final nak dekat..risaw aku..
harap2 aku dapat sempurnakan semua project2 aku semester ni...

lagi 2 weeks nak final..study x lagi..dok buat project2 yang terbengkalai ni..

kalo siap lega la...bley fokus study ntok final...

wish me luck okey dlm final + smoga aku dapat settle kan project2 ntuk semester ni..
project sem ni..
  • kene buat supermarket system..(ntuk staff)
  • interface website untuk online shopping..( samaada bley interact user @ x)
  • network ntuk IT lab..
  • survey question ntok 9 company..( kebanyakkan company yang dipilih not responding + dah bankrup..yang x wujud pon de) huh..=,=
  • kene berlakon ntuk subject human personality..<---- dah settle...
banyak kan...kene tough dari segi mental & fizikal..huhuhu..
(ceh, ayat nak poyos je..)




04 February 2011

mai tempah chocolate..



nyum..nyum..
cedap kan chocolate..

i loike chocolate...

lagi2 kalo coklat yang homemade tuh..
chantek je kan..nice..sayang plak nak makan..hehe

my friend ade jual coklat homemade punye...
mai2 tengok...chantek2 + comey2 + cute2 kat blog dye......
sesuai sangat kalau nak wat sebagai
buahtangan atau hantaran tunang, wedding, birthday gift, anniversary dan lain2 lagi..
nak beli ntuk makan sendiri pon boley jugak..
kan amee kan..

jom usha2 chocolate yang amee buat..mane taw ade yang berkenan di hati..
boley tempah..
jom cekidaut..




chantek2 kan..
so, sape2 nak wat tempahan coklat ni bley klik kat amy..
cepat2...


comel + chantek la coklat ko amee..

note: dah jadi pembuat coklat dah cik amy kite..wink2..LIKE..;)
ayu, mar , ella jangan luper terjah blog coklat amy nih...
hehehe..

02 February 2011

comel ke???




tomei ke????

ckp la comel...

nnty ku blanje eskrem pop...ngeee...

simple je kan aku wat banner ni..

biar la simple pon..lagi simple lagi ku shuke..huhuhu..

baru percubaan..saje gatal2 tangan..

mende alah ni aku letak kat bawahhhhhhh blog aku...
nak tgk sile scroll down okey..
=))


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...