24 April 2011

kimia @ persamaan



xde idea nak update..
just nak ckp:::

'kite xkan nmpk persamaan jika terlalu memandang perbezaannya'



aku ingt nak change url blog...mm, korang rase okeyh x aku tukar..
if jadi tukar aku inform korang2 ye my follower...;)

19 April 2011

semester baru...


now aku dah masok semester 4...
alhamdulillah segalanya berjalan lancar...
kejap je rase..taw2 dah semester 4..
semester ni aku amik 2 subject sajork..

1) Discrete Mathematic <----i like math
2) Computer Graphics...

harap2 dua subject ni bley bantu aku ntok naekkan lagi pointer ke tahap yg lebey baek..
cewahhh..ayat xleh blah..

jadual sem ni pon x sepadat sem lepas..yelah 2 subject je kan semester ni..
nak tgk timetable aku..
meh2..


-sila klik ntok tumbesaran yg lebey cepat-

see..ari kamis aku xde kelas..
hehe leh g tgk muviee...
ari jumaat petang tu plak my lecture nak tukar ke ari laen..
haha..syiok...
jgn menjeles ye tgk jadual aku yg banyak rongak ni..
hahahahaha!!!!!

maseh dlm mood cuti2 + bermalas-malasan lagi...
mood semangat ke kelas blom muncul..
mungkin blom nmpk abg ensem + macho lagi kot kat kelas...
wakakaka..gediks sial..



14 April 2011

entri result..alhamdulillah


alhamdulillah...
syukur result exam aku ntuk sem3 ni naek sedikit..
wpon naek sikit tp aku sangat puas ati sebab project2 yang lecture bagi aku dapat buat dgn jayanya..huhuhu..lega tgk result..
ade paper2 yang susah GILER..aku goreng jer pe yang aku taw..
alhamdulillah paper2 tu aku lulus dan dapat ok..
tp xsangke ntok subject yang kene wat system tu aku dapat A..

alangkah bestnye kalo dapat dean list kan..
huhuhu..(^_,^)

tahniah NARA & NIENA dapat pointer over 3.0...
dan congrate jugak ntok mmbe2 kelas aku kiah, wan, zul, syed, amir..next,jom kite same2 naek kan lagi pointer..
zul 'boleh bah kalau kau'..huhuh..

muke control ayu..muntah jap..huhuhu

note: pointer aku plak OKEYH.. 3._


09 April 2011

nak pi pesta buku..



xlame lagi book fair akan kembali..
ayu, mar ngan ella jom pi serbu...
kali ni aku rase nak pi la pesta buku tu..
last year aku x pi..

ayu,mar,ella jom kite borong novel..
hehehe


08 April 2011

xtaw tajok...huhu



hello my lovely readers...
i'm back..
huhuhu..

mak aih, lame giler x update blog...
sorry ye incik blog....
tyme xde mood nak update banyak la idea nk wat entri..
ni tyme de mood idea yilek..
hehe..

xtaw nak update pe..
ni aku tepek video ntuk tontonan korang..
umum ye..xde 18++..huhuhu..
ni task human personality..
ingt x aku de ckp kat entri before this yang lect aku suh blakon tuh..
ha..tp ni bukan group aku..my group punyer video de masalah technical..
so,xpat ditayangkan..
ni aku tunjuk yg the best la..gelak guling2 kot tyme lect tunjuk video ni kat kelas..
eh, tipu jer..xde la gelak guling2..
malas nak cakap banyak..
LAYANZZ...




ni plak ntuk video clip yang budak2 amik subject french wat..
aku x amik..aku amik mandarin..
cam besh je aku tgk dye wat..
korang LAYAN la jugak ye..huhuhu..




aku update blog ni sambil tggu nak tgk result..
server down plak kat student portal tu..
harap2 result aku sem ni ok la hendakye..

lagi 2 weeks nak start blaja balik..
cam kejap je kan..dah nak sem 4..
next sem aku short sem..so, amik dua subject jer..

k,la...nnty aku update lagi..
korang layan la entri baru aku nih..
(^_,^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...