11 June 2011

misi ntok ganti puasa




skang dah bulan rejab, pastu syaaban then ramadhan..
nak dekat bulan puasa dah oi..
gegirl kat luar sane dah abes ganti lom puasa korang...

jangan ingt nak tempah baju je...puasa kang x ingat nak ganti..huhuhu<--makcik dah membebel dah..
aku pon x abes ganti lagi..haha..
5 ari dah ganti..tinggal lagi 2 ari..
cuti semester ni bley la den menjalankan misi den..
"misi ganti puasa"..huhuhu..

eh, bukan pompuan2 je ade tinggal puasa..lelaki pon de..kalo sbb sakit bley tahan lagi..
TAPI kalo saje2 tinggal....sendirik mau ingt la..alamak terceramah plak..=,=
hahaha..korang yg laki2 dah ganti blom weh yg tertinggal puasa tu..hehehe..;)


***moyang den pon larat puasa lagi..p0nuh lak tu..umor dye dlm 90++ tahun kot..alhamdulillah..
tp dak2 skang banyak yg nak monteng puasa je..ups..terceramah lagi..hahaha..


10 June 2011

sudah tamat semester 4


alhamdulillah..dah abes semester 4..
next sem masok semester 5..s0, tinggal lagi 4 semester aku nk abes degree ni..insyaAllah..

rase macam kejap jer..tup2 dah abes sem 4..

mm..lega jawab exam tadi..alhamdulillah soalan2 dye aku bley jawab..
s0, skang bermula la HOLIDAY kite..
hehehe...

xtaw la cuti bape lame..huhuhu..maybe sampai bulan 7. awal @ akhir xtaw lak...

TAPI......mende yg paling b0hsan adelah tyme cuti...
xtaw nak watpe..selalu cmtu..
arggghhhh...=,=



**tyme jawab last paper tadi sempat lagi usha sorang mamat ni (admire kat dye)..hehe
awal kot dye kuar..bley jawab la tu..^_,^








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...