31 October 2011

shhh..peperiksaan sedang dijalankan




musim exam..
asal tibe jer exam mesti muncul la cik stress..
abg malas pon xkurang jugak nak menyibuk..
encik rajin pon terpakse dtg wpon xrela..haha..
hmmm...encik rajin tolong jgn pergi..saya sangat2 perlukan awak 3 minggu ni..
i need u..pas 3 minggu ko nak berambus pon xpe dah..hahaha..


to mmbe2 UNISEL yg ku 'sayangi'
GOOD LUCK DEAR!!!
ganbate & chaiyok2..

b4 exam kite dah berjimba & bersuka ria gi mandi manda + makan2..
s0, jgn meleleh air mate plak ye jawab exam nnty..hihihi..

pasni aku masok semester 6..
kesimpulan nye semakin naek semester semakin susah subject nye..
and semakin banyak system nak kene buat..


**** alhamdulillah lecture puji & suke dgn system yg aku buat..and suruh burn dlm CD sbb nak jadikan cth kot..
stress aku wat system tu..naseb baek ade my 'cayang' yg slalu support..
thanks awak sbb paham bile saya stress sume..hehehe <3
==,=<@  
mate ku dah macam panda..(@_,@)




23 October 2011

steamboat kuang..nyam2..



sape penah gi mkn steamboat kat kuang...
best x?? org kate best.. 3 minggu lepas masok Jalan-jalan Cari Makan kat tv3..
mmg best..siyes..aku dah pi try..sedappp..xtaw la kalo org laen..
sbnr nye dh lame plan nak pi makan steamboat kuang..
dari sem lepas lagi nak pi..tp asyk xjadi jer..
tyme tu harge dye rm18 satu kepala..
skang dah naek rm20 satu kepala..haha..

xrugi pegi..pada aku sedap pon sedap..huhu..
dye punye sos bbq sedap..ayam yg dye perap pon sedap..kuah steamboat dye tomyam..
not bad la sdp jugak..mmg berbaloi la aku ngn mmbe2 aku pi aritu..
lagi pon xjauh dari unisel..dlm 25-30 minit dh sampai..
restoran nye pon senang nak carik tepi jalan je..



kitorang pelanggan yg 1st dtg..pukul 6 lebih dh sampai..haha..
xsabar nak rase steamboat dye punye pasal..hahaha..

2in1



tgk pict ni terasa nak meleleh air liur..hahaha..
plan nak pi lagi la pasni..
dah taw tmpt nye senang la..
=)


p/s: ntok sape2 yg xtaw kuang kat ne..
kuang dekat dgn sg buloh la..




22 October 2011

BILA LELAKI BETUL2 SERIUS DALAM PERCINTAAN….




terjumpe note ni kat fb..then nak share ngan korang sumer..
agak2 pakwe/bf korang serius x mcm kat bwh ni..
huhu..



BILA LELAKI BETUL2 SERIUS DALAM PERCINTAAN….


1.Kecantikan kamu diketepikan…keikhlasan kamu diutamakan...


2. Apabila timbul orang ketiga, dia akan hilang akal dan sanggup berbuat apa saja untuk merebut kembali kekasihnya.


3.si dia akan sentiasa menghantar sms..wlpan diblas..ini tnda si dia sentiasa memikirkan kamu… 


4.Si dia sanggup menitiskan air mata demi kekasihnya.. Bukan semua lelaki anggup menitiskan air mata hanya untuk seorang perempuan. Tidakkah kamu terharu melihat seorang lelaki yang sanggup menitiskan air mata demi kamu. Itu membuktikan cintanya begitu kuat buatmu.


5.Sentiasa menghiburkan hati kamu dikala gundah...Sentiasa bersungguh melakukan sesuatu untuk kamu..


6.Jangan kamu anggap teman lelakimu seorang yang kuat membebel  Sekiranya setiap masa dia cuba memberi kamu nasihat. Ingat, nasihat bermaksud mengingati.


7.Jika sudah sayang, macam-macam akan kamu fikirkan termasuklah bimbang akan kehilanganya. Begitu juga jika teman lelakimu menyatakan dia selalu memikir dan risaukan kesudahan hubungan kamu. Ini bermakna dia selalu fikirkan mengenai hubungan kamu dan bagaimana untuk menyelamatkannya dari berakhir begitu sahaja


8. Ada juga lelaki yang cepat berasa sensitif dan mudah marah sekiranya apa yang diperkatakannya tidak diambil perhatian, lebihlebih lagi dari orang yang dia sayangi. Baginya kamu bersikap acuh tidak acuh. Hal ini boleh menimbulkan perasaan cemburu meluap-luap, tambahan pula sekiranya kamu boleh menjadi pendengar setia apabila berdampingan dengan orang lain. Pasti dia merasakan dirinya tidak berguna pada kamu..


 9.Lucu tapi hakikatnya begitulah apabila teman lelakimu berperangai tidak ubah seperti anak-anak kecil semata-mata untuk mendapat perhatian daripadamu. Si dia mahu bermanja dan inginkan kekasih hatinya melayannya lebih daripada orang lain yang pernah kamu sayang. Kalau dia merajuk hati, sesekali cubalah untuk memujuknya.


10.Kamu hadapi masalah dan orang pertama yang datang membantumu adalah teman lelakimu. Tandanya dia tidak mahu melihat kamu susah dan rasa bertanggungjawab untuk membantu.


11. sekiranya teman lelakimu sentiasa bertanyakan soalan yang sama, “you masih sayang i?”, jangan anggap itu satu persoalan yang membosankan. Itu tandanya si dia tidak mahu kasih sayang kamu kepadanya menjadi luntur. Sebab itulah, kalimah tersebut sentiasa diulang-ulang agar kamu tahu betapa si dia sentiasa mahu kamu ingat diri kamu sudah dimiliki olehnya..


12. Tidak suka kamu memakai seksi...kerna tidak suka kamu diperhatikan lelaki lain wlpn berlengan pendek...


13. Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana perasaan cemburunya yang meluap-luap.


14. Dia sentiasa mengawasi pergerakan kekasihnya kerana dia sentiasa berasa curiga.


15. Dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila kekasihnya tidak menumpukan sepenuh perhatian kepadanya.


 16. Dia tidak akan melayan perempuan lain yang tidak ada urusan penting dengannya.


 17. Kalau ditinggalkan oleh kekasihnya, ia akan berasa serik dan tidak percaya dengan cinta perempuan lain namun dia sentiasa mengharap kekasihnya kembali kepadanya.


 18. Dia tidak suka kamu keluar malam…tanda ingin menjaga pandangan org terhadap kamu...


 19. Dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya namun jikalau dia dia berbuat demikian itu bererti hatinya 
belum 100 peratus mencintai kekasihnya. 


 20. Dia tidak suka ada lelaki lain mendekati kekasihnya.


HARGAILAH Lelaki dan terimalah mereka seadanya…. Berilah diri kamu peluang untuk kembali mencintai seseorang yang bergelar LELAKI.




15 October 2011

raya haji VS final exam





draft jadual final exam dh keluar..
baru draft..tp selalunye x ubah sangat pon tarikh nye..
exam start awal bulan 11..
mmg skali la dgn raye aji..
kite raye haji 6/11 & 7/11..
terbaek dari ladang..
paper aku 2/11, 3/11, 4/11..
then sambung balik 8/11, 9/11..
terbaek wa ckp lu..mmg x bleh raye la..
pas raye terus start paper..uwa999..
naseb baek kg dekat..kalo sape yg kg jauh tu mmg xpat balik la kan..
keshian...final exam dowh..bukan leh maen2..
s0, korang2 sumer wish me good luck yer ntok final exam..hehehe..


p/s: nmpk gaye nye aku kne get ready dah ntok final..
straight tu paper aku..nanges..;((

07 October 2011

lagi 3 minggu..



aiyooooooooooo
final exam awal bulan 11...
cmne nie..
system xsiap lagi ma...
macam susah jer..
uwa999...
;((


muke mcm hepy jer..haha..
control cun siot..menci..



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...