20 November 2011

rokok & kopiah - mat luthfi..



1st time layan video mat luthfi...
terbaek aku rase..
korang hayati la video ni..
banyak pengajaran & pengisian dlm video ni..
serius...



mat luthfi..ko mmg cool la..


20112011



xde nak update ape..
just nk ckp suke tarikh ni 20112011..
NICE...
;)

19 November 2011

ombak rindu



suke sangat dengan lagu ni...
best2..i like..
soundtrack filem ombak rindu..
x sabar nak tgk citer ni..





Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

18 November 2011

musim kawen




siyes ramai mmbe2 aku yg nak  tamatkan zaman bujng dah..
wah cepat nye korang..hahaha..
umor dah standard kawen kan..
ape lagi..huhuhu..kawen la..sampai seru dah..
lagi pon skang kan musim cuti skola..ramai la yg nak wat majlis..
mmg kenyang perut la makan nasi minyak pasni..hehehe..

naseb baek la aku ngah blaja lagi @ student lagi..
kalo x...hahaha..


tibe2 nak selit pasal each a cup bleh x kat entri ni...
lari tajuk betol...
bukan pe tibe2 terasa nak pekena each a cup lagi...
sedappppppp nye..dengan pearl dye..
like it..
cuti2 ni asek nak makan yg sedap2 jer..hahaha..




12 November 2011

gelato fruitty pulak






semalam pegi jln2 cuci mate kat Times Square..
nmpk gelato fruity..ape lagi terliur la..
terus pi beli..nyum2..
dapat makan nikmat betol rasenye..syorgaaaaa..
huhuhu..b4 ni dah  penah try green apple & mango.
s0,semalam try rse strawberry yogurt & cheery yogurt..
pastu mixed kan dgn kacang..sedapppppp...;)





 gelato fruity ni macam tutty fruity jugak..tp gelato fruity murah skit la dr tutty fruity..huhuhu...

skrg aku dh addict aiskrim + yogurt..=,=

p/s: kat gaint nilai dah de tutty fruitty..wink2..sukenye..kedai ainul aisha..artis tu..
confirm la nnty kalo balik kg aku mesti nak pegi..haha..dekat dh tu ngan umah..

09 November 2011

legaaaa




hehehe..
merdeka sudah......
horeyyy..

semester ni paper semua susah2...
aduyai...=,=
yg penting dah lepas semua tu..

ha, yg ade paper lagi tu gudluck la ye..hahaha..
paper aku dah abes, so mau relax2 ngan jimba2 la pasni..
hahaha..seronok mak..;)



pasni leh la jumpe cik cayang..hehehe..
lame xjumpe dye semenjak exam ni..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...