30 December 2011

pendam



suke dgr lagu shahir ni...
tajuk dye pendam..
b4 ni pernah dgr tp  x amik port pon lagu sape..
pastu terdengar kat blog remyhazza..time tu blogwalking kat blog dye..
eh macam sedap plak lagu nih...nice jer..
terus tanye kat remyhazza ni lagu sape..then dye ckp lagu shahir af..
oh nice.

aku taw shahir de lagu baru..
tp xtaw plak ni lagu dye..hihihi..
dye kan dh kurang femes skang..
tu yg kurang sikit taw pasal lagu..
ahahaha..


kadang2 aku tgk dye ni ensem..kadang2 macam kureng..hihihi





Lirik Lagu Pendam -Shahir

Aku yang mengejar bayang cinta
Kian terbiar
Terpendam kata
Tak terungkap selamanya

Pedihnya hanya aku yang merasa
Mahu memilikinya
Aku hanya hamba cinta

Bisik hatiku lepaskan dirinya
Sungguh aku tak bisa
Biarlah ku sendiri
Tanpa kasih di hati

Aku tak mampu pertahankan lagi
Cinta yang menyakiti
Biarlah aku pergi
Tiada hampa di hati

Pedihnya hanya aku yang merasa
Mahu memilikinya
Aku hanya hamba cinta

Bisik hatiku lepaskan dirinya
Sungguh aku tak bisa
Biarlah ku sendiri
Tanpa kasih di hati

Aku tak mampu pertahankan lagi
Cinta yang menyakiti
Biarlah aku pergi
Tiada hampa di hati
Aku yang mengejar bayang cinta




-
-
-
-
ni citer laen plak...

semalam gi pantai remis, kat jeram kuala selangor..
saje2 nak tgk sunset..hihi..(^-^)
pastu gi gerai kat situ makan kerang bakar..nyum2x..
then, nampak la sorang mamat nih..siyes aku macam kenal dye..
tp takot salah org..muke dye same macam mmbe aku kat KPTM dulu..
cume dye dh gemok sikit..and sedikit cerah..
nak tegor tp takot slh org..kompius la sikit kan..
lgpon nak tegur takot dye xkenal aku plak..sbb dye sekejap je kat kolej dulu..1 sem @ 2 sem camtu la..pastu dye benti sbb masok bidang nyanyian..masok Akademi Fantasia..lupe plak af bape..haha
ala kalo korang tgk diari yg budak2 AF panggil dye ustaz tuh..
kat kelas dulu pon kitorang panggil dye ustaz jugak..
terkejut jugak tgk dye semalam..dh berisi sgt..tang muke la berisi..
maybe after operate badan dye naek kot..
syukur la tgk dye dh sihat..

pict ni aku google jer..


peace faisal..kalo de wat reunion bleh la panggil ko nyanyi kan..hihihi..

27 December 2011

macam2 yg jadi sepanjang 2011




2012 hampir tibe..
selamat tinggal 2011..
banyak kenangan pahit manis tahun 2011 nih...
yg pahit giler pon ade..
lumrah kehidupan la kan...
yg penting kite lalui hari2 yg akan dtg dengan azam & semangat yg baru..

masok tahun 2012 ni bmakne 3 tahun la blog aku telah ditubuhkan...
wah..ayat macm tubuhkan kelab plak ko..hahaha..
blog aku ni xde la gah mcm blog yg laen wpon dh bertahun gak ditubuhkan..
hmm..depends on Owner dye kot..dapat owner nye aku yg pemalas nak hupdate entri..
s0 sunyi sepi je la...hahaha..lantak ler..
janji nuffnag jalan..hihihi..


kalo nk citer ape yg jadi sepanjang tahun 2011 mmg panjang..

name pon blog tempat ntok share2 cite kan..mesti la kene share
tp..biar la ye xyah share2..hihihi..bleyyyy x??

moment yg pahit xpahit nye aku eksiden 2x dlm tahun 2011 nih..
tp alhamdulillah dua2 tak membawa kpd kecederaan fizikal..
just kereta je yg cedera..1st eksiden org langgar kete aku..kurang asam itu org..
yg 2nd aku terlanggar bumper kat depan kedai..
hahaha..bagus sungguh ye cik asha menjahanamkan kereta..
tu yg pahit xbape nak pahit tuh..kelat2 gitu memory nye..


suke tengok lebah ni hisap madu...comeyyyyyyyy

yg ni pon comeyyyyyyyy kan..hihihi

picture bawah ni time kat gold coast sepang..org kg sane panggil pantai bagan lalang
yg tudung itam tu adik ku..dye ade blog..gi usha sini


25 December 2011

kau PENIPU



jantan x guna..huh
agak2 lelaki marah x aku tulis ni..
ni aku tuju kat someone lelaki yg PENIPU...PENGECUT..mmg X GUNE PUNYE JANTAN..

emosi giler kan aku..
perasaan aku tgh marah + bengang + sakit hati + sedey + pasrah..

ape perasaan korang if boyfriend korang de pompuan laen then tbe2 dye ckp nak bertunang dgn pompuan tu dlm mase terdekat..
mmg WTF la kan..hell la..ko dh bg harapan kat girlfriend ko..tp dlm mase yg same ko curang dgn dye...
mmg x gune la laki cmni..huh..=,=
KO MMG JANTAN X GUNE...

nape lelaki SENANG sgt nak maenkan perasaan perempuan..
ape yg KO dapat ko maenkan hati & perasaan pompuan???
cube kalo hati & perasaan ko dipermainkan ape ko rase..
ko dah bg harapan then ko permainkan perasaan dye..
ko xbleh pk ke hati dye..betapa keciwa nye dye bile ko buat cmtu..















malang kan naseb aku..

sakitnye aku rase...

aku yakin ade hikmah semua ini..
mungkin Allah nak tunjuk yg lelaki tu bukan lelaki yg baek buat aku..
aku pasrah dgn ketentuanMu ini..

perempuan yg tertipu..hahaha..




I HATE U FOREVER and EVER..wpon ko mintak maaf kat aku tp aku x bersedia nak maafkan ape yg ko dah wat..
lagu "KASANOVA" mmg sesuai ntok ko..


p/s: susah dah nak percaye lelaki lepas ni..



18 December 2011

facebook timeline



cool la plak aku rase layout baru fb nih..
hehehe..
korang2 pon try la ye..
aku suke...
motif suke sbb muke besar disitu ye..hahaha..



17 December 2011

nak pegi ke xnk Universal Studio Singapore ni




selasa aritu start 1st class...
tp aku x gi..hahaha..jaat kan..malas kot..
bajet class xde la..rupe nye ade..
siap bg assignment lagi tu...TERBAEK...

semester ni aku amik 5 subject..mule2 plan nk amik 6 subject..

antara subject yg best aku rase...
--->Interactive Multimedia..SEBAB.....banyak berjalan..merase la jadi dak multimedia..hihi
lecture ckp nk bawak gi Universal Studio Singapore...wah seronok..ko ade...
tp bukan free okeh..bayorrrrr..rm500... tercekik den dengor rm500..
amik ko..
ni bukan pegi ntok jalan2 okeh..tp sangkut paut ngan project semester...
de la yg nak kene wat tuh...
s0..lecture bagi pilihan..xwajib pon..tp kalo nk pi lagi dye suke..senang ckit nk collect 20%..hihihi
tempat plak terhad..

korang rase nak pegi ke x???


08 December 2011

penangan ombak rindu



sane sini org citer pasal filem ombak rindu..
korang2 mesti dah tgk kan..
aku baru pi semalam..
saje tgk ari biase, bajet xramai la kan..
xjugak..penuh kot panggung..
mmg hebat la filem nih..dah 1 week kuar still penuh lagi tu yg nak nengok..
betol la org ckp citer ni best..aku xpenah bace novel  Ombak Rindu so xleh la nak compare dgn yg novel punyer..

Maya Karin mmg terbaek la..suke tgk dye berlakon..mmg menjadi la feel sedey dye..
Aaron pon same..lelaki menangis..sedey kot tgk..betapa dye cinta kat Izzah tu..wahhhhh

suasana kat kg tu pon chantek..dgn sawah padi nye..pastu de gunung..
macam nyaman jer dok citu..
mmg sgt2 berbaloi tgk citer tu..pasni nak carik la novel Ombak Rindu..hihi


suke sgt tgk Maya Karin pakai tudung..
baju dye ni lawa la plak..



lisa pon hebat jugak..menjadi watak dye..
xpernah tgk dye bawa watak macam tu..

lagu Ombak Rindu - Hafiz feat Adira sgt sedap ye..

04 December 2011

putus di twitter..hahaha..


jln2 terjumpe lagu ni...
hahaha..Encik Mimpi buat..
macam best plak..
ending dye siap ketawa la..haha..
yg xleh blah nye siap tumbuk pompuan tu lagi..

"ku terdiam terkedu dan terus tumbuk muka mu..LEBAM.....
baru kau tahu apa itu..
cinta di BUKU LIMA"...


hahaha..lawak plak dengar..






02 December 2011

citer pontianak hensem




twilight saga breaking dawn-part1-

macam kureng best je aku tgk aritu..
xtaw la korang..
tp x sabar nk tggu yg part 2 keluar...


sasa giler badan Taylor Lautner..
suke tgk..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...