28 May 2012

tinggal 3 minggu je lagi



blog ni mcm dh lama je tak update..
background p0n dh lama aku tak tukar..
kemalasan la..sorry la ye readers..puiii mcm ada readers nak baca..haha
ni pon tataw nak update pasal apa..
malas nak type panjang2...
hahaha..

tinggal lagi 3 weeks nak final exam..
aku rasa mcm baru kejap je final..ni dah nak final exam lagi..
aduyaiii stress jawab paper semester lepas p0n tak hilang lagi ni..
semester pendek la katakan, cepat jer masa berlalu kan..
tup2 dah nak bulan 6..tup2 aku dh nak abis blaja..tup2 dah nak kawen..opssss...
huhuhu...

exam week start 25/6...lama lagi kan..huhuhu..



purple dan saya tak boleh dipisahkan..hahaha..


20 May 2012

muka dia saja




sekarang sudah jatuh cinta dengan mamat korea ni..
kat lappy muka dia, on fb muka dia, on twitter p0n muka dia..
nasib kat blog ni tak letak gambar dia besau2 jadik header..
kalau tak lagi meroyan..
hahaha..

mamat korea yg berjaya buat aku jatuh cinta sama dia ialah Kim Jae Joong..
ohhh abg Jae Joong...hahaha..gedix giler..
siap date lagi dengan dia setiap hari sabtu..
ko hadoooo...
hahaha..date depan tv je p0ng..dia blakon cerita Protect The Boss..
ensem kan dia..jambu giler..

-jadi cover photo kat fb-

-jadi desktop background-

-jadi background twitter-


see, semua nak muka dia kan...
tunggu la bila aku dh BOSAN dengan dia nnti baru aku tukar pict lain..hahaha..



p/s: sekarang twitter aku tak buat private..s0, sape nak follow sila la follow ye sblm di private kan balik..
hahaha..poyo je bajet retis ke ada org nak follow..



19 May 2012

seindah sakura


favrat cerita yg aku tgk skrg...
wp0n fasha sandha blakon tp takpe la..jalan cerita nya best..
maybe sbb dari novel kot tu yg best cerita ni..
selalu cerita dari novel kan best2..
OST cerita ni p0n best..lagu dh best, cerita pon not bad..
okey la bleh meletop..hahaha..
FA pon ada blakon kan, hero lagi tu..
bertambah2 la best nye..




cerita ni setiap Isnin - Jumaat
pukul 7 p.m..di tv3..
yg tak dapat tgk tu tgk kat tonton je la ye..
ade kot kat Tonton..

18 May 2012

D.I.Y


lama rasa nya tak online kat lappy..
s0, blog sedikit terabai la..eh, bukan sikit, banyak kot terabai..

sorry blog terchenta lama tak update kamu..
sampai anniversary blog sendirik p0n aku tak ingat..
kejam punyer owner blog kan...

kebelakangan ni sedikit bz..dgn esaimen nye..
hohoho..alasan, padahal assignment banyak mane jer..
okey, saya bizi sbb kne kerah buat hantaran utk my Big Brother...
dia mau tunang..s0, adik dia yg terchenta ni la di suruh buat hantaran dia..
siyes, aku tak reti beb....sangat2..
tp dh abg suruh, kena la buat kan..nk tempah mcm mahai..better buat sendiri..
mane yg mampu la kan..

bila dapat kat tangan aku yg TAK berseni ni..
inilah jadi nya...
hahaha





amacam?? okey ke tak okey??
pass tak buat hantaran sendirik..heeeee
aku de tunjuk kat a few friend..
diorang kata cantik..hehe..
ke diorang nak sedap kan hati aku jer..
huhuhu..


okey la, nnty ku update lagi pict hantaran yg lain2

05 May 2012

takyah lekat P lagi




hihihi..saya dh ada lesen betol..
dh boleh cabut dh P itu..
semalam gi renew lesen P..
malas nak gi JPJ..renew kat tempat amik lesen tu jer..
wakilkan dia ntuk pegi renew..sbb kat tmpt aku JPJ jauhhh...
lepas ni kalau nak renew gi post office je..


coiiii gambar aku nmpk tembam...ohhh shitttt..
jgn ko berani gelak okeh...


pict selingan..

main cmpak2 je masak..s0 jadik la macaroni cheese...
aduyaiii lapaq la pulak tgk pict ni..
nnty nak beli macaroni lagi nak buat..
=)

04 May 2012

kuliah bermula...



yeah..cuti semester sudah habis..
sangat sekejap ye cuti aku..
2 minggu lebih je cuti semester..
gile sekejap...tp yg sekejap tu p0n aku dh bohsan duduk rumah..
kalau cuti berbulan2 cmno la agaknye ye..

7/5/2012 ni bermula kuliah..<---poyo je ayat mcm skema..
sem ni sem pendek..abis bulan 7..
sekejap je.. 2 bulan sahaja..

selalunya sem pendek duit ptptn tak masok..
s0, ko bayar la yuran pengajian pakai duit sendiri ye..huhuhu..
oleh kerana duit ptptn tak masok sem pendek, aku decide nak amik 2 subject je..

E-Commerce and Information System..

yg tak best nye sem ni, mmbe2 aku ramai tade..
diorang sume dh abis..dah boleh LI..mereka buat transfer kredit..tu yg copat abis..
tinggal je la berape kerat je batch aku ni ha..
adushhhh mesti bosan nnty...

****blom start kuliah dh mengeluh bosan..apela aku kan..

wif zakiah..my BFF..dlm batch aku, kami 2 orang saja girls okey..harap maklum..
s0, kami sentiasa berkepit...hahaha..
nasib aku dok luar, kalau aku dok hostel mau termuntah zakiah ngadap muka aku je everyday..
hihihi..





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...