29 June 2012

Selamat Hari Muda..




28.06.2012 hehehe..
hari jadi ku yg ke _________
tak bleh bgtaw..

thanks pada mmbe2 yg wish..ramai yg wish kat fb..apa2 p0n thanks..
sayang korang ketat2..
lenguh gak nak reply balik wish semua..
tp ku gagahkan jugak..:)
nasib tak semua mmbe kat fb wish kalau tak lagi lenguh jari runcing ku ini..
silap2 suruh assistant yg reply kan..wahhh bajet ko artis pulak kan..

-sila click gambar untuk tumbesaran-



ni random dari wish yg aku terima..agak2 ada wish korang tak?
hehehe..


yg bawah ni pulak antara wish yg aku suka..

-from adik ku syg..Aiezah Azrin..suka sbb comel..

-from Nama Nizam..suka wish ni sbb ayat dia mcm sempoi..
tp ada perkataan TUA tu yg tak cool..mencik-

-from Jawahir..eh silap, Puan Jawahir..hehehe..
suka sbb dia kata aku cun..wahh gitu..
malu i taw..-


ramai yg wish aku cepat kawin..
tak sabar nak makan nasik minyak aku lettew..
hahaha...sabar eh kawan2..
kalau tak sabar nak mkn nasik minyak aku carikan aku calon mcm Imam Muda Omar..boleh???
hahaha..gurau saja..

*** nasib la tak kena baling dgn telur and tepung..ada jugak tu ura2 nak kenakan aku..
fuhh nasib takde..

Happy Birthday to Me yg ke 18 tahun..(perasan je)
yg ke 24 la sebenarnya..
muda lagi kannnnnn..
=)

24 June 2012

wedding adik safiq rahim




dapat invitation dari pakcik Rahim..
pakcik Rahim ni bapak kpd Safiq Rahim..
sapa safiq???
tipu la kalau tak kenal..pi google sendiri nak taw sape..huhu
ayah safiq kawan dgn ayah saya..and safiq pulak kawan dgn abg saya..
safiq kira senior saya la masa skola rendah..al maklum la satu skola..

dapat invitation dari pakcik Rahim ni bukan Safiq yg kawin taw..
ni adik dia kawin..safiqa a.k.a pika..
eh, adik kawin dulu dari abang...huhuhu..
abgnya pulak bila nak kawin...
=D

tada....ni la pika, adik safiq..
suka dgn baju pika..chantek...ada kembang2 kat bawah tu.. i loike..
=)

pengantin lelaki malu2 lettew..

ada iras2 mcm pemain Germany kan pengantin lelaki ni..
mcm Ozil kan sekali pandang..
(^_,^)

ni sapa ye? 
macho pulak..haha..
chopot in yellow..

 
sempat lagi bergambar with kapten Harimau Malaya..hihi..
nak tgkp pict berdua segan la pulak kan..nnti ramai yg jeles..
s0, ramai2 la..;)

nmpk tak..ramai yg nak snap pict dgn safiq..
kalah pengantin..huhuhu..


duduk2 sambil cuci mata tgk gelagat org..sempat main bb lagi tu..


fuhh,kenyang makan nasik minyak...
bulan 7 nanti ada dua membe kawin..
ramai pulak mmbe yg nak kawin..seronok dapat mkn nasik minyak org..hehehe..
turn aku pulak bila..huhuhu..



picture pengantin 1 round..hehe..




19 June 2012

jumpa member liga





sabtu lepas pi jumpa mmbe liga..diorang ni mmbe Unisel..
tp skrg diorang dh abis blaja..lama kot tak jumpe mereka..
dlm setahun lbih cmtu..now, masing2 dh kerja..
wp0n diorang dh kerja tp diorang still ingat mmbe2 yg blaja..(mcm aku la blaja lagi)


tak rancang pon nak jumpa diorang sbnr nye..bila Bugit roger2 ajak jumpa terus on..
tyme tu p0n baru balik dari mandi manda kat Ulu Yam..s0, aku ngan Niena terus turun KL..
jumpe mereka kat Danau..




-Niena with Liga group..

LIKE..LIKE..LIKE..
mcm kecik je aku berdiri sblh skizo..


jumpa mereka sekejap je..sbb dh mlm kan..nnti balik lambat pulak..
hahaha poyo je..
bajet mcm terus balik pulak kan lepas jumpa mereka..


dr kanan: Aku, Skizo, Topek, Bapak, Bugit

lepaks dengan diorang gelak je banyak..
yelah, masing2 perangai sengal..
tp tu yg best..fun..



-ini saya-


happy dapat jumpa mereka..=D

14 June 2012

layan Miss Ahjumma




sapa tgk cerita Miss Ahjumma, sila angkat kaki..huhuhu...
yg ada astro HD boleh tgk kat channel 393..best weh..
aku suka layan cerita ni..layan dari 1st episode lagi tu..
semua skali ada 103 episod



pelakon utama:
sinopsis: 
The drama about the life of Kang Geum Hwa, a divorced middle-aged woman who stands up against the world's prejudice.



Geum Hwa..masa ni dia blom cantik lagi..


bila dah make over, amik ko cantik sangat geum hwa..

sae-mi perempuan jahat..geram dgn watak sae-mi ni..grrr


mak and adik2 aku p0n dh terikut2 layan cerita ni..kalau miss tengok pagi, tengok petang pulak..
masing2 suka cerita ni..

siap emo2 lagi aku update kat twitter pasal cerita ni..
klakar jer..

*** lagu dia pon siap donwload lagi..hahaha..semangat betol

06 June 2012

bila terasa lapar



bila terasa lapar, haruslah carik makanan kan..
kalau lapar tak hengat tu mmg kena sepinggan nasik..tp kalau lapar sikit2 coklat la mangsa ntok dimakan..
coklat adalah kegemaran pulak kan..mmg wajib beli coklat tiap minggu..
aku makan coklat banyak2 p0n tak gemuk..tu yg ku suka..huhuhu..



coklat yg jadi pilihan minggu ni..Cadbury Picnic..
1st time nak try ni..
abaikan tanda harga tu..



sila telan air liur je la ye..huhuhu

nyum2.sedap2..de kacang, pastu crispy2 sikit..
sorgaaaaaa....;)

terliur ke? pegi la beli kat kedai..hahaha..

03 June 2012

dah bulan JUNE



eh, dah masuk bulan 6 la...
hye JUNE...
ehehe...

bulan yg dinanti2...
ehem..ehem..ehem..
=)

fokus kat si purple tengah2 tu..comel tak
dok sibuk betolkan hantaran..nasib sempat pandang camera..

my beloved brother...

selamat pengantin baru abg ku Zan..
title sudah berubah ye, bukan bujang lagi..dh jadi suami orang..
gelaran pon dah bertukar jadi along and kak iena jadi kak long..huhuhu..
semoga ikatan perkahwinan ini berkekalan ke akhir hayat..=)




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...