18 September 2012

bila lama tak jumpa




pagi tadi syok2 tgh BW & tweet2 sekali ada msg masok kat fon..
aku kalau msg masuk kat fon 5 minit kendian baru tgk..almaklum la sape je yg nak msg kan..
sekali tgk2 msg dari amy..(kawan masa diploma kat kptm dulu)..

amy: hye achaaa kat ne? amy otw unisel bj ni..jom jumpa sat..windu..huhuhu..

terkejut sat..amy mai sini dari unisel shah alam..
terus ku reply..dh 5 minit lambat pulak tu..

aku: acha kat umah..amy kat mane?
amy: dh smpai..kat pusat pelajar..

omak ko cepat nau smpainya..ke sbb aku lmbt bace msg..hehe..
terus aku tutup laptop siap2 bagai..nasib dah mandi awal pagi tadi..
on the spot terus aku siap..hahaha...
sampai kat PP(pusat pelajar) nmpk amy kuar kereta terus 

aku: ammmmyyyyyyyyyy...
amy: achhhhhaaaaaaaa....

eksited kot jumpa amy...
lama sangat dh tak jumpa..last jumpa masa konvo diploma dulu..tahun 2009..
now dh 2012..3 tahun ko tak jumpe..

amy siap bg adiah lagi..amboiii sempat lagi dia beli masa tunggu aku..
hahaha sweet jer.. siyes best sangat bila dapat jumpa mmbe lama balik...
wpon jumpa kejap jer tp seronok..
amy pon unisel jugak..tp dia unisel shah alam..aku unisel bestari jaya..

aku & amy..
lunch kat ayam besar..


amy next tyme dtg sini lagi ye..
nnti acha belanja amy mkn kat ayam besar ye..ehehe

*** amy ni bisness women taw..dia jual home made chocolate..comel2 chocolate amy buat..
sape2 nak tempah coklat boleh la order..:)




12 September 2012

simple dan cantik




suka la tengok Diana Danielle bertunang..
dia pakai baju kurung je...wp0n pakai baju kurung tp dia tetap cantik..
majlis dia pon dia buat ringkas2 je..
suka la tengok..cantik sangat..tak yah nak mekap tebal2 dah cantik..


comel la dia..




11 September 2012

mee ketam...nyum2...




layan mee ketam..nyum2...
dh lama sebenarnya teringin nak rasa mee ketam yg kat seksyen 7 shah alam tu..
2, 3 kali gak aku pergi seksyen 7 tu tp makan nasi arab kat d cafe je la..tak pegi pon mee ketam tu..
tapi last week teringin pulok nak rasa mee ketam dia..so layankan je la tekak ni..
ramai dh tau kan kat mana mee ketam ni..belakang unisel shah alam jer..google je..
jgn ko carik belakang unisel bestari jaya mmg ko tak jumpe..lombong je ko jumpe kalau kat unisel bj..haha..



snap pakai blackberry jer..dan2 pulok Lumix aku abis bateri..grrr
ni mee ketam biasa..rm8 semangkuk..
mee kari dia memang sedap..mcm makan mee kari yg bonda kita masak..
kuah mmg pekat la..cuma ketam aku dapat aritu tak berapa nak fresh..tak luck..
tp mee kari dia mmg SEDAP...


ni snap pakai HTC..nmpk cantik sikit gambor tak mcm blackberry..huhuhu..
lagi satu yg best kat mee ketam KL ni dia punya air laici kang..
superbbbbb...mmg betol2 laici kang..(ada yg olok2 ke)..
gambar air laici kang ku tak sempat nak amik..sory..


 teringat2 air laici kang dkt mee ketam..minum plak tyme cuaca panas terik...
uikkk terbaik la...(^_,^)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...