30 December 2012

Baru Nak Minat



lagi beberapa hari nak masok tahun baru 2013..
sekejap je 2012..tup2 dh masok 2013..
tup2 aku dh abis blaja...
YES..now, aku dh abis degree...oyeaahhhh
tunggu masa utk masok praktikal 2hb dekat sebuah company di shah alam..
org shah alam kalau aku sebut company ni mesti confirm2 taw..hehe..
okey stop pasal LI..

now nak cerita minat baru...hahaha..kemain minat baru ye..
orang lain dh lama minat, aku baru nak minat kumpulan korea ni..
Big Bang la sapa lagi...dulu orang dok minat Big Bang aku xminat..
mcm ntah hape2 ntah..now skarang i'm falling in love with them...<3 div="div">
ohhhh damn....mereka sangat comel2 and cool okey...grrrr..
dh kata girls, haruslah minat yg comel2 and hensem2 ni kan..
hehehe..


mcm mana boleh terminat Big Bang ni pon aku xtaw...
pergi mana2 mesti keluar lagu diorang..dlm kereta keluar lagu diorang, kat shopping complex pon ada lagu diorang, kat tempat karaoke pon orang dok nyanyi lagu diorang, bukak tv iklan pon lagu diorang..
huh, stressss tu yg smpai minat..semua dok main lagu diorang...


tp aku bukan la fanatik sangat..just minat gitu2 jer..#konon..
(^_,^)


 comel jugak mereka bila jadik cartoon.=)
seungri, taeyang, GD, TOP, daesung... aku taw nama diorang after google..


T.0.P....hahaha nama dh mcm sabun cuci baju je..oopssss


Seungri.. dia ensem...ohhhhhhh

gambar semua cilok dekat g00gle..
credit pokcik g00gle..

 p/s: aku tengah layan lagu BigBang sambil buat entri ni..

22 December 2012

BFF di Unisel


assalamualaikum..hai kawan2..
pekhabar? sihat? amboiii kemain ceria lagi aku ni..
huhuhu..
yela, semalam dh abis exam..last paper sepanjang amik degree ni..
dh abis paper ni lain macam rasanya..sebak, seronok, sedih, semua ada..

sebak & sedih sbb dh tak dapat jumpa mmber2 Unisel lagi..siyes, masa balik dari exam smlm rasa mcm nak nangis..termenung aku kejap sbb mcm terkejut aku dh berjaya abiskan 35 paper sepanjang degree ni..
yes, 35 paper + 102 credit hour + 8 semester..

seronok & gembira pulak sbb lepas ni dh x de exam lagi..rasa lega sangat2 lepas dh abis semua paper..
lepas ni xyah la pikir nk buat note, siapkan assignment bagai..horeyyyyyyyyyyyy...:)

meh nak share bestie saya dekat Unisel..diorang la kawan susah senang sepanjang aku kat Unisel...
sebak sangat lepas abis exam network semalam..xtaw la bila lagi kita dapat jumpa..uwaaaaaa...


kembar saya tapi x seiras..dimana ada aku disitu ada Zakiah..=)

luv them <3 p="p">

BFF saya..kiri Zakiah, kanan Syu

to Zakiah, confirm lepas ni mesti aku rindu dekat ang..rindu nak dengar ang bebel, rindu nak dengar ang dok cerita2 and rindu nak gosip2 ngan ang, rindu nak makan kat ayam besar dengan ang..
uikss, banyak nya rindu aku..huhuhu..tapi siyes, aku happy sangat sepanjang kita berkawan..

to Syu, lepas ni mesti aku rindu gaya sempoi kau, rindu nak gi karaoke ngan kau, rindu nak gosip2 ngan kau..rindu semua la..nasib ada BBM..boleh la aku usik2 ko and ping2 ko bila aku rindu..

korang la kawan yg paling best skali dekat Unisel..mcm2 dugaan yg kita lalui sepanjang di Unisel kan..
sayang korang ketat2..muahhhhhhhxxx



entri ni aku buat special untuk 2 orang bestie aku Zakiah & Syu..

A true friend is the one who picks you up when you fall
A true friend is one that won't lie
A true friend is there when you call
A true friend is there when you want to die
A true friend knows just what to say
A true friend won't care what other people think
A true friend will help you find your way
A true friend will make sure you don't sink
A true friend will help you choose your path
A true friend will know when something is wrong
A true friend has to sometimes face your wrath
A true friend makes you feel like you belong

luv u dear..
friendship 4 ever



06 December 2012

rindu budak kicik ini...



dah masok bulan December..
kejap ke masa belalu kan..bulan depan dah masok 2013..
nnti masok tahun baru umur pon betambah la..
aiyooo terasa tua disitu....

tengah godek2 gambor dekat lappy ni, terjumpa la gambor si kicik comel ni..
budak kicik muka mcm anak korea-jepun...
geram..rindu sangat dengan dia..
budak kicik yg dimaksudkan adalah............
................................
.........................................















Danny Putra

hye..nama glamer saya boboi...=)
comel tak saya?


dulu mak jadi babysitter jaga budak kicik ni dgn abg n kakak dia..
mak jaga dia masa umur dia 4 bulan kot..smpai la umur setahun lebih..
pastu dia dh pindah..so, tak jaga la..
rindu sangat dengan boboi.. mama dia bgtaw sekarang, boboi dh nakal sikit..
amboiii adik nakal ye sekarang..comel jer...

rindu nak tium tium and cubit cubit pipi dia..grrrrrr...



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...