20 April 2013

coklat patchi... nyum2x



alahai lama bebenor rasanya x update blog..
BW pon dah lama x buat..
almaklum la kat opis x boleh online sesuka hati..s0, xde la nak BW @ update entry baru..huhuhu..
nk online malam2 dah penat keje..balik umah tidoq je la..
skrg dah abis training baru de masa nk update and jengah2 blog...
so, mari la kita meng'update' entry baru..


ari tu masa tgh ngantok buat keje kat opis, my opismate bg coklat..
fuh, nasib de coklat..hilang sikit ngantok..lgpon mmg lama dh x mkn coklat..
dia bg coklat Patchi..aku mmg x taw ada coklat nama Patchi...giler kekampungan minah ni kan..
so makan la coklat tu..perghhhh sedapp sangat..coklat mahal kan..ofkos la sedap...
bila makan pon rasa mahal..kui..kui..kui..selamat la 2 ketul coklat Patchi dlm perut ku..

Patchi ni harga dia dlm Rm20++ rasanya utk 100gm...mahal x?
kalau aku pikir banyak kali gak la nak beli..huhu..kalau dh dapat keje xpe la kan boleh beli bila gaji..



gambar ihsan dari incik gOOgLe..

ada sapa2 nk hadiahkan coklat Patchi kat saya x? hehe (^_,^)
p/s: ni kalau buat hantaran coklat Patchi ni best jugak kan..hihihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...