28 September 2009

j0m k0nv0...



yuh00....!!!!!!!

mai kite konvo....

surat dah lame sampai..tp baru nie nak khabaq mai kat korang....

j0m2 kite g serang PICC 3hb oktober nie...
mari kite tgk dak KPTM konvo...

inilah saat yg ku nantikan..

xsabar nye....

note: mmbe2 semua kite jumpe jumaat & sabtu nie taw...
* kepada blogger yg konvo sekali 3hb nnt kalo nmpk aku tu senyum2 la ekh..
hihihi..

peace..


24 September 2009

malas nak hupdate..

hye kawan2....
korang amacam raye?

raye2 nie aku tgk ramai yg x update blog...
aku p0n malas gak nak update..huhuhu.
yela,org sibuk beraya la katekan...

raye pertama sampai raye ke lima full booking aku ntuk beraya...
hihihi...
mmg xdok umah la...
berjalan jerw...
arini baru dapat dok umah...


berjalan plak x hingat camera...
dh jmpe sedara mara ngan mmbe2 luper plak nak amik gambar...
hahaha...
nie la padah nye..
gambor sendirik ade la..huhuhu...


sebenar nye banyak gmbor..
tp malas nak upload..
=)


nie gambor nenek sedara aku..aku panggil nek mama
sporting giler nenek nie..

*sowie nek gambor nek masok blog ecah..
huhuhuh...

nie dwit raye aku ntuk korang..
ahaks...acah jerw...
terkejut aku tgk sampul dwit nie...
ingt kan isi die p0n rm50 gak...
huhuhu..
sampul p0n dwit gak ye..
=)

k r..
t update lagik..

18 September 2009

kad raye dr saya


p0st0...p0st0....
hahahaha....
kat blogging p0n de p0smen ke?
nie aku wat kad raye special ntuk korang2 sumer...
ntuk my follower & ntuk my best fwen...
nak p0s alamat korang xde..
so,kad raye dlm blog p0n jadi la ye...


di kesempatan ini misz_acha ingin mengucapkan
Selamat Hari Raye Maaf Zahir & Batin..
kalo ade yang tersalah cakap ke,terkutuk ke, terkecik ati ke saya minta maaf la ye..
semua nye yang 'ter' la..
bile lagi nak bermaaf-maafan kan...


jgn luper amik kat raye kat bawah nie...
sudi2 la ye amik..

1)
nie kad raye aku ntuk korang sumer..
amik la..
sorry la s0 simple...
malas ar nak edit2...
padahal reti jerw nak edit..
tp kemalasan plak di bulan ramadhan nie..
hehehe...


and the 2nd card raye nie for gr0up "kekasih gelap" ku..
ayu, mar, ella, mala & ajar..
korang amik taw letak kat blog..
nie special ntuk korang...

2)


note:
pecah kaca pecah t0ng,
sudah bace harap gantung.
-
gantung kat dlm blog taw.-
=)

raye nnt jemput la datang umah...




15 September 2009

dapat kad raye lagi


thanks..
comel2 kad raye korang..=)
-fr0m aien~s c0rner-

-from acap-



[raye+blog.jpg]

-from misz alya-





-from mushmello-



Kad Raya

-from din3187- thanks br0..


14 September 2009

kad raye dr mmbe blogger


lagi bape ari je lagi kite nak raye kan..
ee, x sabar nye...
mesti korang dapat byk kad raye kan...

nie aku nak tepek kad raye yang aku dapat dr mmbe blogger...
thanks taw babe..
next year sape yg nak kad raye de real setem dr aku bg la alamat korang ye..
insyaAllah aku p0st kat umah...
kalo xde alamat aku p0st lam blog je la..
huhuhu..

nie la die kad raye dr mmbe blogger..

-from ihsan-


-from sis yana-


-from Tangan Hitam-

-from Myraa-

thanks babe kad raye korang cantik2 & kreatif...

12 September 2009

xde mende nak update



xde benda nak update p0n aku nak p0st n3 gak...
biar la.-bak kate ekin-..
rase cam lame plak x p0st...
saje je nak p0st...

activity nak dekat raye nie pe lagi buat biskut raye la...
kene t0l0ng my mom wat biskut raye..
dr xwat ape kan...bek aku tolong..
rajin x i..huhuhu...

ouh,kene kemas umah jgk...
taun lepas bley ar ngelat aku x kemas sbb dok umah sewa..
adk aku dah kemas...
taun nie aku kene kemas....
tp xpe..
ditanggung beres!!....



lupe plak nak tepek award ihsan nie...
3 bulan saje dah de 200 follower...
wah..gempak seyh..
pe rahsia nye?



comel la plak award ihsan nie...
thanks br0!!


note:korang dah wat biskut raye blom???
semangat lebih aku tanye...



08 September 2009

kenangan buka puasa..

salam...
arini m0od rajin ckit..

mau hupdate blog....

bulan p0se nie teringat plak time p0se kat k0lej dulu...
family jauh kat umah..
s0,sahur & berbuka ngan kawan2 la...
mmg happy la bile ingat blik w'pun xdpt buke & sahur ngan family..

tp xpe tu sumer pengalaman...

btl x?....


k0rang mesti penah kan buke ngan kawan2..
best kan..

mls nak ckp byk..
korang layan la pic nie ye...

nie pic time berbuke puasa ngan my classmates..
pe ntah name rest0ran tue..xingat la plak..
tp kat area pandan indah la...





-bergambar with jejaka hangit..hihihi-



ha...
nie plak gambar aku ngan dak umah sewa..
rindu bangat saat2 buke puasa nie..
rindu nak buke same2 kat f0odcourt s0g0, mc'd jj maluri,black cany0n..


-nie la muke2 dak umah sewa ku-

-yummy-


-dr kiri:mar,aku,ayu,ella...-

-mai makan mc'd-

note: bile ekh nak buke same2 ngan korang??

07 September 2009

terawih ke tawarih..


terawih ke tawarih...
ofkos la terawih kan..

ekin: ayah nak g tawarih ke?
ayah: ha'ah..
aku:ekin bkn tawarih la..tp terawih..
ekin:hahaha...=D
aku:ape la ekin nie...
ekin:zaki pon nak g tawarih gak ekh?
aku:ish ekin nie...asyk salah je...bkn tawarih..
terawih la...
ekin:hihihi..gelak2 manja..


nie la die adk aku...tawarih..tawarih...
pelat cam upin ipin...
upin ipin p0n sebut terawih,jadik tawarih...




note:ekin adk last aku..umor die 5 tahun..favret cart00n die upin ipin la..
betol..betol..betol..

03 September 2009

tag oh tag..

1st n3 bulan 9..
xtaw nak hupdate pe.
jawab tag dari Tangan Hitam la...
i like tag nie sebab pasal zaman kanak2 ribena dulu...
sape yang x ske zaman kanak2 yg chomel kan..
huhuhu..


Nama Penuh: Siti Aishah bt Mustafa Ma'arof (name nie arwah nenek aku yang bagi)

Tarikh Lahir: 28 June 1988 (next year jgn lupe bg adiah)

Tempat Lahir: Hospital Besar Seremban..N.9

Tempat Anda Dibesarkan: Sepang & Bestari Jaya

1. Siapakah nama kawan rapat anda sewaktu kecil?
azren ,farahida ,zahid, amin, salmi,asliza

2. Apakah permainan masa kecil yang anda ingat?
teng-teng, ny0r0k2, c0ngkak,galah panjang..(tradisional seyh)

3. Kalau anda bergaduh dengan kawan anda, apakah kata-kata yang anda nyatakan pada mereka?
ngok ar...

4. Di kawasan manakah yang menjadi tempat faveret anda bermain?
padang kat umah aku...

5. Apakah cita-cita anda masa kecil?
peguam ngan cikgu(cita-cita budak2 je)

6. Apakah kartun atau rancangan tv yang anda gemari dan masih ingat sampai sekarang?
t0mat0man,fruities,sailor moon,doraemoon..

7. Makanan ringan apakah yang akan anda borong di kedai?
super ring..super ring..super ring...

8. Nyatakan seorang rakan zaman kanak-kanak anda yang anda teringin sangat nak jumpa sekarang?
farahida(my besti time tadika)

9. Apakah gelaran anda masa kecik?
aishah...

10. Nyatakan seberapa banyak rakan bloger anda yang anda ingin tahu zaman kanak-kanaknya?

semua blogger aku taw especially gr0up kekasih gelap aku..
lalala...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...