30 December 2011

pendam



suke dgr lagu shahir ni...
tajuk dye pendam..
b4 ni pernah dgr tp  x amik port pon lagu sape..
pastu terdengar kat blog remyhazza..time tu blogwalking kat blog dye..
eh macam sedap plak lagu nih...nice jer..
terus tanye kat remyhazza ni lagu sape..then dye ckp lagu shahir af..
oh nice.

aku taw shahir de lagu baru..
tp xtaw plak ni lagu dye..hihihi..
dye kan dh kurang femes skang..
tu yg kurang sikit taw pasal lagu..
ahahaha..


kadang2 aku tgk dye ni ensem..kadang2 macam kureng..hihihi





Lirik Lagu Pendam -Shahir

Aku yang mengejar bayang cinta
Kian terbiar
Terpendam kata
Tak terungkap selamanya

Pedihnya hanya aku yang merasa
Mahu memilikinya
Aku hanya hamba cinta

Bisik hatiku lepaskan dirinya
Sungguh aku tak bisa
Biarlah ku sendiri
Tanpa kasih di hati

Aku tak mampu pertahankan lagi
Cinta yang menyakiti
Biarlah aku pergi
Tiada hampa di hati

Pedihnya hanya aku yang merasa
Mahu memilikinya
Aku hanya hamba cinta

Bisik hatiku lepaskan dirinya
Sungguh aku tak bisa
Biarlah ku sendiri
Tanpa kasih di hati

Aku tak mampu pertahankan lagi
Cinta yang menyakiti
Biarlah aku pergi
Tiada hampa di hati
Aku yang mengejar bayang cinta




-
-
-
-
ni citer laen plak...

semalam gi pantai remis, kat jeram kuala selangor..
saje2 nak tgk sunset..hihi..(^-^)
pastu gi gerai kat situ makan kerang bakar..nyum2x..
then, nampak la sorang mamat nih..siyes aku macam kenal dye..
tp takot salah org..muke dye same macam mmbe aku kat KPTM dulu..
cume dye dh gemok sikit..and sedikit cerah..
nak tegor tp takot slh org..kompius la sikit kan..
lgpon nak tegur takot dye xkenal aku plak..sbb dye sekejap je kat kolej dulu..1 sem @ 2 sem camtu la..pastu dye benti sbb masok bidang nyanyian..masok Akademi Fantasia..lupe plak af bape..haha
ala kalo korang tgk diari yg budak2 AF panggil dye ustaz tuh..
kat kelas dulu pon kitorang panggil dye ustaz jugak..
terkejut jugak tgk dye semalam..dh berisi sgt..tang muke la berisi..
maybe after operate badan dye naek kot..
syukur la tgk dye dh sihat..

pict ni aku google jer..


peace faisal..kalo de wat reunion bleh la panggil ko nyanyi kan..hihihi..

27 December 2011

macam2 yg jadi sepanjang 2011




2012 hampir tibe..
selamat tinggal 2011..
banyak kenangan pahit manis tahun 2011 nih...
yg pahit giler pon ade..
lumrah kehidupan la kan...
yg penting kite lalui hari2 yg akan dtg dengan azam & semangat yg baru..

masok tahun 2012 ni bmakne 3 tahun la blog aku telah ditubuhkan...
wah..ayat macm tubuhkan kelab plak ko..hahaha..
blog aku ni xde la gah mcm blog yg laen wpon dh bertahun gak ditubuhkan..
hmm..depends on Owner dye kot..dapat owner nye aku yg pemalas nak hupdate entri..
s0 sunyi sepi je la...hahaha..lantak ler..
janji nuffnag jalan..hihihi..


kalo nk citer ape yg jadi sepanjang tahun 2011 mmg panjang..

name pon blog tempat ntok share2 cite kan..mesti la kene share
tp..biar la ye xyah share2..hihihi..bleyyyy x??

moment yg pahit xpahit nye aku eksiden 2x dlm tahun 2011 nih..
tp alhamdulillah dua2 tak membawa kpd kecederaan fizikal..
just kereta je yg cedera..1st eksiden org langgar kete aku..kurang asam itu org..
yg 2nd aku terlanggar bumper kat depan kedai..
hahaha..bagus sungguh ye cik asha menjahanamkan kereta..
tu yg pahit xbape nak pahit tuh..kelat2 gitu memory nye..


suke tengok lebah ni hisap madu...comeyyyyyyyy

yg ni pon comeyyyyyyyy kan..hihihi

picture bawah ni time kat gold coast sepang..org kg sane panggil pantai bagan lalang
yg tudung itam tu adik ku..dye ade blog..gi usha sini


25 December 2011

kau PENIPU



jantan x guna..huh
agak2 lelaki marah x aku tulis ni..
ni aku tuju kat someone lelaki yg PENIPU...PENGECUT..mmg X GUNE PUNYE JANTAN..

emosi giler kan aku..
perasaan aku tgh marah + bengang + sakit hati + sedey + pasrah..

ape perasaan korang if boyfriend korang de pompuan laen then tbe2 dye ckp nak bertunang dgn pompuan tu dlm mase terdekat..
mmg WTF la kan..hell la..ko dh bg harapan kat girlfriend ko..tp dlm mase yg same ko curang dgn dye...
mmg x gune la laki cmni..huh..=,=
KO MMG JANTAN X GUNE...

nape lelaki SENANG sgt nak maenkan perasaan perempuan..
ape yg KO dapat ko maenkan hati & perasaan pompuan???
cube kalo hati & perasaan ko dipermainkan ape ko rase..
ko dah bg harapan then ko permainkan perasaan dye..
ko xbleh pk ke hati dye..betapa keciwa nye dye bile ko buat cmtu..















malang kan naseb aku..

sakitnye aku rase...

aku yakin ade hikmah semua ini..
mungkin Allah nak tunjuk yg lelaki tu bukan lelaki yg baek buat aku..
aku pasrah dgn ketentuanMu ini..

perempuan yg tertipu..hahaha..




I HATE U FOREVER and EVER..wpon ko mintak maaf kat aku tp aku x bersedia nak maafkan ape yg ko dah wat..
lagu "KASANOVA" mmg sesuai ntok ko..


p/s: susah dah nak percaye lelaki lepas ni..



18 December 2011

facebook timeline



cool la plak aku rase layout baru fb nih..
hehehe..
korang2 pon try la ye..
aku suke...
motif suke sbb muke besar disitu ye..hahaha..



17 December 2011

nak pegi ke xnk Universal Studio Singapore ni




selasa aritu start 1st class...
tp aku x gi..hahaha..jaat kan..malas kot..
bajet class xde la..rupe nye ade..
siap bg assignment lagi tu...TERBAEK...

semester ni aku amik 5 subject..mule2 plan nk amik 6 subject..

antara subject yg best aku rase...
--->Interactive Multimedia..SEBAB.....banyak berjalan..merase la jadi dak multimedia..hihi
lecture ckp nk bawak gi Universal Studio Singapore...wah seronok..ko ade...
tp bukan free okeh..bayorrrrr..rm500... tercekik den dengor rm500..
amik ko..
ni bukan pegi ntok jalan2 okeh..tp sangkut paut ngan project semester...
de la yg nak kene wat tuh...
s0..lecture bagi pilihan..xwajib pon..tp kalo nk pi lagi dye suke..senang ckit nk collect 20%..hihihi
tempat plak terhad..

korang rase nak pegi ke x???


08 December 2011

penangan ombak rindu



sane sini org citer pasal filem ombak rindu..
korang2 mesti dah tgk kan..
aku baru pi semalam..
saje tgk ari biase, bajet xramai la kan..
xjugak..penuh kot panggung..
mmg hebat la filem nih..dah 1 week kuar still penuh lagi tu yg nak nengok..
betol la org ckp citer ni best..aku xpenah bace novel  Ombak Rindu so xleh la nak compare dgn yg novel punyer..

Maya Karin mmg terbaek la..suke tgk dye berlakon..mmg menjadi la feel sedey dye..
Aaron pon same..lelaki menangis..sedey kot tgk..betapa dye cinta kat Izzah tu..wahhhhh

suasana kat kg tu pon chantek..dgn sawah padi nye..pastu de gunung..
macam nyaman jer dok citu..
mmg sgt2 berbaloi tgk citer tu..pasni nak carik la novel Ombak Rindu..hihi


suke sgt tgk Maya Karin pakai tudung..
baju dye ni lawa la plak..



lisa pon hebat jugak..menjadi watak dye..
xpernah tgk dye bawa watak macam tu..

lagu Ombak Rindu - Hafiz feat Adira sgt sedap ye..

04 December 2011

putus di twitter..hahaha..


jln2 terjumpe lagu ni...
hahaha..Encik Mimpi buat..
macam best plak..
ending dye siap ketawa la..haha..
yg xleh blah nye siap tumbuk pompuan tu lagi..

"ku terdiam terkedu dan terus tumbuk muka mu..LEBAM.....
baru kau tahu apa itu..
cinta di BUKU LIMA"...


hahaha..lawak plak dengar..






02 December 2011

citer pontianak hensem




twilight saga breaking dawn-part1-

macam kureng best je aku tgk aritu..
xtaw la korang..
tp x sabar nk tggu yg part 2 keluar...


sasa giler badan Taylor Lautner..
suke tgk..hahaha

20 November 2011

rokok & kopiah - mat luthfi..



1st time layan video mat luthfi...
terbaek aku rase..
korang hayati la video ni..
banyak pengajaran & pengisian dlm video ni..
serius...



mat luthfi..ko mmg cool la..


20112011



xde nak update ape..
just nk ckp suke tarikh ni 20112011..
NICE...
;)

19 November 2011

ombak rindu



suke sangat dengan lagu ni...
best2..i like..
soundtrack filem ombak rindu..
x sabar nak tgk citer ni..





Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

18 November 2011

musim kawen




siyes ramai mmbe2 aku yg nak  tamatkan zaman bujng dah..
wah cepat nye korang..hahaha..
umor dah standard kawen kan..
ape lagi..huhuhu..kawen la..sampai seru dah..
lagi pon skang kan musim cuti skola..ramai la yg nak wat majlis..
mmg kenyang perut la makan nasi minyak pasni..hehehe..

naseb baek la aku ngah blaja lagi @ student lagi..
kalo x...hahaha..


tibe2 nak selit pasal each a cup bleh x kat entri ni...
lari tajuk betol...
bukan pe tibe2 terasa nak pekena each a cup lagi...
sedappppppp nye..dengan pearl dye..
like it..
cuti2 ni asek nak makan yg sedap2 jer..hahaha..




12 November 2011

gelato fruitty pulak






semalam pegi jln2 cuci mate kat Times Square..
nmpk gelato fruity..ape lagi terliur la..
terus pi beli..nyum2..
dapat makan nikmat betol rasenye..syorgaaaaa..
huhuhu..b4 ni dah  penah try green apple & mango.
s0,semalam try rse strawberry yogurt & cheery yogurt..
pastu mixed kan dgn kacang..sedapppppp...;)





 gelato fruity ni macam tutty fruity jugak..tp gelato fruity murah skit la dr tutty fruity..huhuhu...

skrg aku dh addict aiskrim + yogurt..=,=

p/s: kat gaint nilai dah de tutty fruitty..wink2..sukenye..kedai ainul aisha..artis tu..
confirm la nnty kalo balik kg aku mesti nak pegi..haha..dekat dh tu ngan umah..

09 November 2011

legaaaa




hehehe..
merdeka sudah......
horeyyy..

semester ni paper semua susah2...
aduyai...=,=
yg penting dah lepas semua tu..

ha, yg ade paper lagi tu gudluck la ye..hahaha..
paper aku dah abes, so mau relax2 ngan jimba2 la pasni..
hahaha..seronok mak..;)



pasni leh la jumpe cik cayang..hehehe..
lame xjumpe dye semenjak exam ni..


31 October 2011

shhh..peperiksaan sedang dijalankan




musim exam..
asal tibe jer exam mesti muncul la cik stress..
abg malas pon xkurang jugak nak menyibuk..
encik rajin pon terpakse dtg wpon xrela..haha..
hmmm...encik rajin tolong jgn pergi..saya sangat2 perlukan awak 3 minggu ni..
i need u..pas 3 minggu ko nak berambus pon xpe dah..hahaha..


to mmbe2 UNISEL yg ku 'sayangi'
GOOD LUCK DEAR!!!
ganbate & chaiyok2..

b4 exam kite dah berjimba & bersuka ria gi mandi manda + makan2..
s0, jgn meleleh air mate plak ye jawab exam nnty..hihihi..

pasni aku masok semester 6..
kesimpulan nye semakin naek semester semakin susah subject nye..
and semakin banyak system nak kene buat..


**** alhamdulillah lecture puji & suke dgn system yg aku buat..and suruh burn dlm CD sbb nak jadikan cth kot..
stress aku wat system tu..naseb baek ade my 'cayang' yg slalu support..
thanks awak sbb paham bile saya stress sume..hehehe <3
==,=<@  
mate ku dah macam panda..(@_,@)




23 October 2011

steamboat kuang..nyam2..



sape penah gi mkn steamboat kat kuang...
best x?? org kate best.. 3 minggu lepas masok Jalan-jalan Cari Makan kat tv3..
mmg best..siyes..aku dah pi try..sedappp..xtaw la kalo org laen..
sbnr nye dh lame plan nak pi makan steamboat kuang..
dari sem lepas lagi nak pi..tp asyk xjadi jer..
tyme tu harge dye rm18 satu kepala..
skang dah naek rm20 satu kepala..haha..

xrugi pegi..pada aku sedap pon sedap..huhu..
dye punye sos bbq sedap..ayam yg dye perap pon sedap..kuah steamboat dye tomyam..
not bad la sdp jugak..mmg berbaloi la aku ngn mmbe2 aku pi aritu..
lagi pon xjauh dari unisel..dlm 25-30 minit dh sampai..
restoran nye pon senang nak carik tepi jalan je..



kitorang pelanggan yg 1st dtg..pukul 6 lebih dh sampai..haha..
xsabar nak rase steamboat dye punye pasal..hahaha..

2in1



tgk pict ni terasa nak meleleh air liur..hahaha..
plan nak pi lagi la pasni..
dah taw tmpt nye senang la..
=)


p/s: ntok sape2 yg xtaw kuang kat ne..
kuang dekat dgn sg buloh la..




22 October 2011

BILA LELAKI BETUL2 SERIUS DALAM PERCINTAAN….




terjumpe note ni kat fb..then nak share ngan korang sumer..
agak2 pakwe/bf korang serius x mcm kat bwh ni..
huhu..



BILA LELAKI BETUL2 SERIUS DALAM PERCINTAAN….


1.Kecantikan kamu diketepikan…keikhlasan kamu diutamakan...


2. Apabila timbul orang ketiga, dia akan hilang akal dan sanggup berbuat apa saja untuk merebut kembali kekasihnya.


3.si dia akan sentiasa menghantar sms..wlpan diblas..ini tnda si dia sentiasa memikirkan kamu… 


4.Si dia sanggup menitiskan air mata demi kekasihnya.. Bukan semua lelaki anggup menitiskan air mata hanya untuk seorang perempuan. Tidakkah kamu terharu melihat seorang lelaki yang sanggup menitiskan air mata demi kamu. Itu membuktikan cintanya begitu kuat buatmu.


5.Sentiasa menghiburkan hati kamu dikala gundah...Sentiasa bersungguh melakukan sesuatu untuk kamu..


6.Jangan kamu anggap teman lelakimu seorang yang kuat membebel  Sekiranya setiap masa dia cuba memberi kamu nasihat. Ingat, nasihat bermaksud mengingati.


7.Jika sudah sayang, macam-macam akan kamu fikirkan termasuklah bimbang akan kehilanganya. Begitu juga jika teman lelakimu menyatakan dia selalu memikir dan risaukan kesudahan hubungan kamu. Ini bermakna dia selalu fikirkan mengenai hubungan kamu dan bagaimana untuk menyelamatkannya dari berakhir begitu sahaja


8. Ada juga lelaki yang cepat berasa sensitif dan mudah marah sekiranya apa yang diperkatakannya tidak diambil perhatian, lebihlebih lagi dari orang yang dia sayangi. Baginya kamu bersikap acuh tidak acuh. Hal ini boleh menimbulkan perasaan cemburu meluap-luap, tambahan pula sekiranya kamu boleh menjadi pendengar setia apabila berdampingan dengan orang lain. Pasti dia merasakan dirinya tidak berguna pada kamu..


 9.Lucu tapi hakikatnya begitulah apabila teman lelakimu berperangai tidak ubah seperti anak-anak kecil semata-mata untuk mendapat perhatian daripadamu. Si dia mahu bermanja dan inginkan kekasih hatinya melayannya lebih daripada orang lain yang pernah kamu sayang. Kalau dia merajuk hati, sesekali cubalah untuk memujuknya.


10.Kamu hadapi masalah dan orang pertama yang datang membantumu adalah teman lelakimu. Tandanya dia tidak mahu melihat kamu susah dan rasa bertanggungjawab untuk membantu.


11. sekiranya teman lelakimu sentiasa bertanyakan soalan yang sama, “you masih sayang i?”, jangan anggap itu satu persoalan yang membosankan. Itu tandanya si dia tidak mahu kasih sayang kamu kepadanya menjadi luntur. Sebab itulah, kalimah tersebut sentiasa diulang-ulang agar kamu tahu betapa si dia sentiasa mahu kamu ingat diri kamu sudah dimiliki olehnya..


12. Tidak suka kamu memakai seksi...kerna tidak suka kamu diperhatikan lelaki lain wlpn berlengan pendek...


13. Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana perasaan cemburunya yang meluap-luap.


14. Dia sentiasa mengawasi pergerakan kekasihnya kerana dia sentiasa berasa curiga.


15. Dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila kekasihnya tidak menumpukan sepenuh perhatian kepadanya.


 16. Dia tidak akan melayan perempuan lain yang tidak ada urusan penting dengannya.


 17. Kalau ditinggalkan oleh kekasihnya, ia akan berasa serik dan tidak percaya dengan cinta perempuan lain namun dia sentiasa mengharap kekasihnya kembali kepadanya.


 18. Dia tidak suka kamu keluar malam…tanda ingin menjaga pandangan org terhadap kamu...


 19. Dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya namun jikalau dia dia berbuat demikian itu bererti hatinya 
belum 100 peratus mencintai kekasihnya. 


 20. Dia tidak suka ada lelaki lain mendekati kekasihnya.


HARGAILAH Lelaki dan terimalah mereka seadanya…. Berilah diri kamu peluang untuk kembali mencintai seseorang yang bergelar LELAKI.




15 October 2011

raya haji VS final exam





draft jadual final exam dh keluar..
baru draft..tp selalunye x ubah sangat pon tarikh nye..
exam start awal bulan 11..
mmg skali la dgn raye aji..
kite raye haji 6/11 & 7/11..
terbaek dari ladang..
paper aku 2/11, 3/11, 4/11..
then sambung balik 8/11, 9/11..
terbaek wa ckp lu..mmg x bleh raye la..
pas raye terus start paper..uwa999..
naseb baek kg dekat..kalo sape yg kg jauh tu mmg xpat balik la kan..
keshian...final exam dowh..bukan leh maen2..
s0, korang2 sumer wish me good luck yer ntok final exam..hehehe..


p/s: nmpk gaye nye aku kne get ready dah ntok final..
straight tu paper aku..nanges..;((

07 October 2011

lagi 3 minggu..



aiyooooooooooo
final exam awal bulan 11...
cmne nie..
system xsiap lagi ma...
macam susah jer..
uwa999...
;((


muke mcm hepy jer..haha..
control cun siot..menci..



25 September 2011

gambar saje..



xtaw nak wat ntri ape..
raye dah nk abes..tp ntri pasal raye aku xwat pon..
ahaha..xde mase cik cha nak update ntri raye..
ni cik cha upload ckit gmbr tyme rase..
saje nak tayang muke..hahaha
layan je la..huhuhu..


3 dara pingitan anak pak mustafa maarof..pilih yg mane..available lagi..haha



cousin ku + adk2 ku + anak sedara





3 cucu tok kadir yg perasan di pagi ra


family ku terchenta..

dapat pengurangan




alhamdulillah..permohonan ntuk pengurangan pinjaman MARA aku lulus..
2 kali aku antar surat nak wat pengurangan MARA ni..
1st antar surat tu xsampai kat MARA..sangkut mane ntah..
naseb baek aku kol tnye status permohonan tu..kalo x aku pon xtaw yg surat tu xsampai..
kali kedua antar pakai POS EKSPRESS..dijamin sampai esok..hahaha..syukur sampai..
then permohonan tu diluluskan..


pengurangan ni depends on result cgpa kite..
total pinjaman mara aku = RM 36,595.40
banyak kan..ni pinjaman time diploma punye..


then dapat pengurangan 25% daripada total pinjaman aku tu..
s0, amaunt yg aku kene bayar balik jadi RM 9,148.85..
banyak dye kurangkan..depends on result la..cgpa aku time diploma pon ckit..2.96 je..
kalo atas 3.00 lagi banyak la dye kurang kan..hehehe..


tp mmg gembira la..yela, dari 30ribu ++ kene bayar 9ribu lebeh jer..
best betol..xde la saket nak mmbayar nye nnty..
ade yg kene bayar belas2 ribu, ade yg kene bayar 2ribu lebeh jer..tu lagi best..hehehe..


MARA mmg best la dapat wat pengurangan..berbaloi kan..
thanks MARA sbb luluskan permohonan pengurangan aku..
love u la MARA...;))






***kalo ptptn  macam MARA ni kan best..hehehe







14 September 2011

macam2..




makin nak abes semester makin bizi...
manyak woo keje nak kene submit..x senang cik jah nak meronggeng-ronggeng..
nak date pon xsempat wo..bile aku free 'dye' plak kne keje..
bile 'dye' free aku plak ade hal..balik kg, gathering family..macam2..


dua2 sistem yg aku wat kongkang lagi..hahaha..
adui xleh lena tdo malam cmni..
banyak nak kene pikio..nak kene submit..
lagi2 pas raye ni..macam susah je nak settle keje ngan cepat..macam je la ye..
dengan invitation open house, makan2..nak kawen bagai..(bukan aku yg kawen, sedara aku)
org kate pelan2 kayuh, mesti boleh settle punye..
tp aku xnk la pelan2..aku nak laju cikit..hihihi..


plan nak kuar ngan kawan pon xtaw bile ni..

ella, ayu, mar bile nak ketemu???

28 August 2011

nak ucap selamat hari raya



perlu ke entri raye???
haha..ni aku terlebeh rajin ni..s0 aku post entri wish hari raya..
gambar adelah ihsan dari google..hehe

senang jer..petik jer pict ni dari google..
malas nak edit2 picture..

okey la nak wish korang
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin..
minta ampun & maaf kalo de salah dan silap ye kawan2..
raye nnty jemput la dtg umah..



salam aidilfitri kawan2 sumer..
balik kampung bawak kereta tu hati2..
jgn nak berlumba..<---ayat ni aku tuju kat diri sendiri..hehehe..



26 August 2011

addict shawl hana tajima



skang mmg in pakai shawl cam hana tajima..
dye pakai chantek je kan..i means hana tajima la..huhuhu..
org laen pon pakai chantek jugak..kalo kene ngan muke la..
aku pon dok terikut2 nak pakai shawl style cam hana..
nmpk nice kan..lgpon senang je kot..
xtaw search je tuto kat youtube..berlambak ade..
amik ko...aku pon ngah blaja2 dari utube ni..
haha..kant0i..











jom layan..nnty leh pakai tyme raye..hehehe..

25 August 2011

aku suka dia-ainan tasneem


vokal dye ok..setappp plak tuh
bukan nak puji lebey2 ke ape..
tp mmg ske la care dye nyanyi..




lagu ni pon best..nice jer..
Aku Suka Dia..

jom layan..

14 August 2011

no title




plan macam2..
tp x semua yg di plan tu menjadi..
s0, xyah nak sentap kalo plan x menjadi ye..
xde rezeki la kire nye tu..



*****rindu seseorang..hehe..*****
(^_,^)


mood: nak shopping raye...tempat mane best ntok shopping??


survey company lagi



task aku untuk semester ni..
kene pi cari company then wat research pasal software development mereka..
agak mencabar jugak nak carik company nih..

yelah, kite student kan, diorang bukan nak layan sangat kalo student datang wat research..
tp ade jugak company yg sangat2 okey..diorang layan baek punye..hehehe..
sbb aku penah wat task macam ni,

kene pegi company2 then suruh diorang jawab questionnare yg kitorang wat..
s0, result dye ade 1 company tu sporting beb..
siap bg goodie bag lagi after diorang dah jawab soalan..
cam promote la..huhuhu..
average company yg aku pegi okey la..
ade mmbe2 aku pegi survey company ade yg xnk layan..macam2 la..

s0, harap ntuk task kali ni company2 yg aku pilih sume okey la ye..
jgn macam2 sudah..huhu..






13 August 2011

header baru




nak publish header baru la..hihi..
aritu saje gatal2 tangan wat header ni..
konon rajin la tyme tu...sebab tu terkeluar header baru nih..

simple giler kot header aku yg nih..
ah, lantak la..
aku x reti nak kreatif2 wat header nih..
asal aku suke dah la..


ni yg lame..
link pon link lame..so kene la wat baru kan..


header baru aku
ko ade???





01 August 2011

selamat berpuasa



ramadhan datang lagi..

"bagai janji yg xpernah dimungkiri.
ramadhan kembali menguji diri..
bulatkan tekad, cekal kan hati..
smoga ibadah kite diberkati.."

salam ramadhan ntuk semua..especially mmber2 ex-skrp,
ex-smkrp, ex-smtks, ex-kptm dan mmber2 unisel..
plus
mmber2 blogger jugak..

** macam salam perantauan plak..hehehe..


24 July 2011

semangat ke KELAS..



semangat ke???
hahaha..
padahal last week xpi kelas langsung...

alasan: 1st week selalu kelas x banyak..kononnnnnnn..

s0, esok gue dah bersemangat mau ke kelas..
'semangat' sangat ni...

subject semester 5 ni:

--> Computer Design
--> Web Application
--> Software Development
--> Technical English 2
--> Data Strucure & Algorithm


-kenangan pict 1st sem-

mari la kite menuntut ilmu ramai2..
target semester ni nak 4flat bley x???
hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...