24 December 2010

group task - berkayak...


mmg best la lecture aku bg task...
task yang x dijangka...
suprise kate nye..hahaha.
ko nak taw pe task nye???
-
-
-
-
-
-
-

-
-
berkayak di tasik unisel....
plus, race sekali..
hahaha...siot je kan task dye..
seb baek by group...

bukan saje2 je berkayak ni..
kire kerja kumpulan la..
kne ade flag bagai..
then ade mark ntuk sume tu..
okey la tuh..yang penting de markah...

tp!!!!!!!!!!
den x pernah kayak....
camno tuh...
aduyai...belasah jerw la...

(^_^)

23 December 2010

ari rabu yang memenatkan


rabu adelah ari yang memenat kan aku...
mmg penat..so tired..sebab????

jadual kelas adelah sangat pack @ padat...
nasib badan la lu acha oii...

1st kelas kul 11am - 1 pm...(ni ok lagi start kul 11...leh la bgn lambat skit..)
pastu rehat jap sejam..

2nd kelas 2pm - 5pm (3 hours ok)..--kelas ni boring giler..rbest..

3rd kelas 5pm - 7pm ( xde gap langsung..direct terus dr kelas kul 5..)

4th kelas 8pm - 10pm ( ade sejam je ntuk rehat2 + makan + mandi )

korang rase sempat x???haha..
aku mmg rushing giler kot...
kelas dari pagi x kan x tukar baju langsung kan..
so aku dah siap2 prepare baju dari umah lagi..huhuhu..

mmg layu je la bile masok kelas ke 3 ngan ke 4 tuh..
nasib ko la lecture..muke mmg toya + kelat je la aku..
smpai note dye aku siap conteng2 bagai..merapu je lebih..
dye ingt aku salin note dye..padahal..ahaha..

tu baru jadual ari rabu..belom tambah, tolak ngan darab ari2 laen..

tp x perlu risaw, ari laen aku 1, 2 kelas jer..huhuhu..

mesti kawan ku sayang yg tgh cuti sakan ni 'JELES' tgk jadual aku nih kan..hahaha..

TERBAEK kan jadual aku..
ni kalo x jadi student 'cemerlang' xtaw la..
hikhikhik..



20 December 2010

kak limah oii..



"kak limah oiiii...x tgk akademi fantasia ke????''
hahaha..

dialog dlm citer kak limah..lawak seyh..

siyes lawak citer tu..aku baru dpt tgk sabtu lepas...
tu pon ramai giler org...mmg lawak abis la..

seb baek x gelak guling2..huhuhu..
skang pon kalo citer bley gelak2 lagi..
ngan antu kopek nye..hahaha..

sape2 yang stress tuh leh ar tgk citer ni..at least leh hilangkan stress korang..
mmg funny giler2..jln citer pon sempoi jer..
syabas ntuk MAMAT KHALID..=)


17 December 2010

ade ape dengan FB...



ade ape dengan FB???
ahahaha...dah mirip lagu 'ade ape dengan cinta' plak..
huhuhuhu..

mmbe aku ckp macam2 de ngan fb nie..
mm, =,= yeke???
sometimes busan gak ngan fb ni..
bukan nye ade ape sangat kan..

tp kadang2 seronok plak..
yelah, kite leh carik mmbe2 lame, sedara mara kat fb ni..
search je name..konfirm ade..budak yg kicik pon de fb..
pe lagi acik yg tua2 tuh...
bley la jugak tanye2 kabar through fb..
mmbe2 yang jauh kat oversea sane pon kite leh taw perkembangan diorang..
makin gemuk ke, makin chantek ke..
makin ensem ke..hahaha..

profile baru fb skang x besh..
me don't like..
siyes x lawa and then cam serabut mak ayam...
menyosal den tukar ke profile baru...=(
grrrrrrr...

even my lecture pon siap tanye kat kelas korang suke x profile baru fb skang??..
hahaha...then ramai la pot pet pot pet kate x suke..
x besh..x lawa..haha termasuk aku la tuh yang pot pet pot pet..
mmg aku x suke..aku taw lecture aku tu pon xske gak..hahaha..

note: ari2 bukak fb bosan gak..

nnty de idea aku update lagi..

10 December 2010

hang out bersame2..


bergambar tu perkara wajib kalo kuar..

yesh..korang2 pon mesti suke bergambar kan..

Wif my bestie..@ bukit melawati..

@ bukit bintang..jalan2, bosan dok umah..
lame x lepak2 ngan diorang..nara rojer ajak kuar terus on..

yang baju purple tuh comey kan..ahaha..
oh, aku duduk kurang sopan disitu..
ape la..

najmi - mean - skizo...

g ts usha2 citer best..
tgk citer ngangkung..
seat full..yg tinggal seat depan and 2nd..
redah je la..dari x wat pape..
btw, citer ngangkong tu not bad la..
tp xske samzy dlm citer tuh..watak dye seyes..
suara dye pon x best..yelah, seyes je..
ade jugak la part yang lawak..

weh..korang geram ngan sape nih???
grrr..


end of entri ngan pict ni..
ahaha..shoot mean..
huhuhu..


03 December 2010

dah ade assignment


dah masok minggu ke 2..
ofkos la lecture akan jeles kepada student2 beliau..
lantas mmberi mereka assignment..
bukan 1 assignmnet tp lebih dari 1...
huhuhu..

1st - human personality -individu-
2nd - database lab - individu-
3rd - database lecture - group-
4th - pengajian islam - group-

oh..ade lagi x???
so, cik acha..sila carik bahan..
jgn nak FESBOK dan BLOGGING sajork...


mood: masih bermalas2 lagi...hahaha..

01 December 2010

entry 1/12/2010



eh dah 1 disember...
next month dah new year..kejap je kan...
aku rase cam baru je 2010..cepat mase itu berlalu...

nak wat entry pe eh....mm..
ting...tbe2 teringat pasal bola...
BARCELONA vs REAL MADRID....
yeah..barcelona monang dgn bergaye nye..5-0...
terbaek disitu..
padan muke ko real madrid..poyo je...
ramai yg bajet2 real madrid monang..
tp hampeh...hahaha...
okey stop pasal bola...

arini de kelas pagi...
tp aku skip...
idung aku berair sangat2..
mmg hingusan betol la...
nak bernafas pon susah..
suara pon dah tukar jadi sengau...awwww......
hahaha..tp kelas petang ni aku pegi..
mau menuntut ilmu baru..wakaka..ayat cam hape...

k la, tamat entry 1 disember ni...
nak taip panjang2 pon idung ni x mengizinkan..
ayik sot...set..sot..set...pastu bersin...
grrrrrr....=,=


note: aku suke BW kat blog org yang best2 + chantek2...ape motif aku explain kat sini..
ngek la..

* nak tuntut belanje ar dari org yang nak blanje aku...hehehe..korang dah janji kan..
wink..wink..




24 November 2010

dah start kelas....SEMESTER 3 dah..



kejap je dah start kelas balik..
now, aku dah semester 3...
and then sem ni aku amik 18 credit hours..
giler kentang..banyak kan..
TERBAEK la..........

and timetable for semester ni cam x best..kelas aku banyak petang2..
ofkos la lemau kan...
nak wat cmne, redha jer la..




21 November 2010

makan2 dan jalan2


owner blog before nak kuar jln2...(^_~)

huh..semalam 1 ari x dok umah..
pagi kuar ngan family g shopping2...
petang nye niena, nara, ejat & topek roger2 aku ajak jalan2 kat bukit melawati..
aku angkut adek eja & adik mas skali jln2..
kat ne tuh bukit melawati??? ala yg kat kuala selangor tuh..dalam 20 minit dari umah aku..
mmbe2 nak tgk matahari terbenam..kononn...huhuhu..
tunggu masing2 siap sampai sane dah gelap..huhuhu..
alamatnye shoot photo Syok Sendiri la masing2...

dah ponat bergambar bagai diorang ajak g makan...
tyme kat umah lagi diorang dah call aku ajak g makan mee udang banjir..
kat tmpt aku nih mee udang banjir yg sedap kat tanjung karang nuh..
siap masok JJCM lagi..tp nak g sane cam jauh plak aku rase..
padahal 30minit je dari umah aku..

tp dah alang2 g bukit melawati, so aku bawak diorang makan mee udang
yg kat kuala selangor punye...sbb aku pernah terbace kat satu blog ni
pasal mee udang kat k.selangor..blog sape ntah..dye kate bley tahan sedap..
aku pon terjah la kat ctu..mm, ramai kot..dari jauh dah nmpk ramai org..
de yg park tepi jalan lagi.. sampai2 masing2 order mee udang banjir..and then bile mee udang dye sampai aku tgk cairrrr kuah dye..and try rase..uhhh, kurang sedap..
better makan kat tanjung karang.. mmbe aku siap wat muke kate x sedap..haha..lawaks
biase2 je rase nye.. tp cam over lak banner dye tulis, " RASE SEKALI PASTI NAK LAGI"..

ni mee udang ..pic nmpk cam xchantek..lighting lebey..

pas dah kenyang aku lak ajak g funfair..
sape xtaw ape itu funfair??? menipu ar kalo xtaw kan..huhuhu
mahal kot 1 token rm2..

ni yang cam buaian kat genting tuh..
bile ko naik dye akan pusing laju2 sampai ko rase nk tercampak..

mule2 niat nak jalan2 jer kat ctu..
pastu tgk org naek yg cam tukul @ hammer tu cam best jer..kitorang pakat nak naek..
berani mati ko..dah la dye pusing laju2..pastu ko akan terbalik2 kat atas tuh..
ade tyme keatas dye benti jap pastu dye hayun ko turun laju2..mau x gugur jantung..
kirenye kaki ko kat atas and then kepala ko ke bawah..tergantung cmtuh..
aku dah cam hape ntah..seb baek x tanggal selendang aku..
cam siot jer..

vibrate lak pic..tyme snap pict ni aku baru pas naek mende alah ni..
bile turun jalan cam org mabuk..hahaha..giler!!!!!!
ketaq lutut..dye hayun dalam 4kali cmtuh..
aku jerit sampai dah x kuar suara..last2 sekali cam redha je ar..penat jerit dah..

dah cam hape ntah, terus blah balik umah..
sampai umah pkul 11pm
odw balik tuh aku bawak agak laju
kat jalan kampung lak tuh..muke je ayu..tp bawak cam rempit..agaga..

tayang muke yang bajet bawak laju..incik polis sile wat2 tutup mate eh..
hahaha..

note:
--- sowie muke aku je dlm entri ni..pict yg laen kat lam camera plus nset laen..
ni pic dari nset aku sendirik..burok kan..

--- congrate kat mmbe2 unisel aku yg konvo arini...topek, ejat, mean, bapak,
skizo, bugit, ain, syed, singh..
aku xmai tadi..mule2 mmg nak pegi tgk..tp mood tbe2 xde..sorry guys..

:)

17 November 2010

i hate stalker!!!!!!





i HATE stalker!!!!!!!!

kalo nak stalk aku baek2 xpe..
ni cam cibai antar msg kat fb aku nk ugut aku + maki2 + kutuk2 aku..
hell la..cam aku xtaw ko sape wpon ko pakai fb org len..
aku xde carik masalah ngan ko...xde kacau ko pon kan..

kate degree student..tp care ko tu xmacam degree pon okeyh..
perangai ko xpayah cakap la..mmg cam budak2..
ngan bahasa ko yg TAK SOPAN + KURANG AJAR tuh..


note :xpayah la nak stalk2 fb aku..aku bukan HOT pon...



13 November 2010

layan....:)



aritu BW kat blog irine..
sape irine?? ala blogger yg comey + cantik tu..
dye de letak link ntuk download lagu nih..
aku pon download la..sbb aku suke lagu nih..
YESH...suke sangat..
rase besh jer layan..
wpon de org cakap lagu nih jiwang..




ni pon aku suke...
aku dan airmata by hijau daun...





ade sape2 kenal ainan tasneem x??
aku xkenal dye..org kate dye leh jadi pengganti yuna..
eh, tol ke??? dont know..
tgk ar dye nyanyi ngan men gitar kat bawah ni..




comey kan dye...
pandai lak men gitar..


12 November 2010

result exam ku dah kuar...


result ntuk semester 2 aku dah kuar...
semalam lagi dah kuar...tp system down..
petang be4 slot akasia : CHINTA start aku dah tgk result aku...
mmbe2 aku before tuh dah tanye2 aku result cmne..haha..xsabar diorang nih..;)
bile bukak fb ramai lak yg update pasal result..
aku pon terus g check kat student portal...
(^_0)

GILER LEMBAB tyme nak bukak student portal tuh..
bukak fb laju la plak...
cam gampang jerw...tekanan weh..
nak tengok result pon cam hape ntah..

seb baek aku tggu ngan kesabaran dan tawakal..
sekali pap..result kuar..
terus tgk pointer bape..pranggggg...
pointer aku jatuh skit..shit!!!!!!!

tgk2 subject..sumer okey la dapat A ngan B..
sekali tuh tgk kat malaysian studies dapat C...(T_T)
WHAT???? kacau betol la malaysian studies ni...
tp paper dye mmg SUSAH kot tyme exam tuh..
bukan aku sorang je ckp camtuh..
ramai kot...huhuhu..

hasilnye pointer aku dapat 3.11
biase2 jerw..xterer mane pon..okey la tuh
ape yang kite usahakan selama 1 sem tu..
itulah hasilnye yang akan kite dapat...=)

aku bersyukur ngan result yang aku dapat..
alhamdulillah...syukran..wpon agak keciwa kat malaysian studies..
tp xpe..next sem buat yang terbaek lagi acha!!!!!!!
itu musti..kene bekerja keras dan keras...(ni ayat nak lembut kan ati)
huhuhu...

btw congrate untuk mmbe2 yang dapat result final exam...
and thanks a lot to mmbe2 yang wish congrate kat aku..(wpon result aku xhebat pon)...hahaha..
wpon ade antara korang yg dah abes blaja tp korang still ingt mmbe2 yang ngah blaja..
thanks dude..



09 November 2010

syiok kalo de..iTable..


terbaek!!!!!!!!!
kalo ade cam ni mmg dok syiok la!!!!
besar punye...jelas sekali..hahaha..
canggih!!!!!




silap aribulan bley wat jadi table study ngan meja makan..
wakaka....

mane agaknye nak dapat iTable ni???

note: ade x yang nak adiahkan saya bende ni..
confirm i sayang u lebih!!!!!
hahaha..


wanita akal senipis rambutnya


jom renung2 kan..aku copy je dr syahirul.

jumpe note ni kat fb and then mau share same korang..


wanita: akal senipis rambutnya


Jangankan lelaki biasa,nabi pun terasa sunyi tanpa wanita. Tanpa mereka, fikiran dan perasaan lelaki akan resah. Masih mencari walau ada segalanya. Apa yang tiada dalam syurga?Namun adam tetap rindukan hawa.Dijadikan wanita daripada tulang rusuk yang bengkok. Untuk diluruskan oleh lelaki.


Tetapi seandainya lelaki itu sendiri tidak lurus,Mana mungkin kayu yang bengkok menghasilkan bayang yang lurus. Luruskanlah wanita dengan jalan yang ditunjuk oleh Allah, Kerana mereka diciptakan sebegitu rupa oleh Allah. Didiklah mereka dengan panduan darinya. Jangan cuba menjinakkan mereka dengan harta, kerana nantinya mereka semakin liar.


Janganlah hiburkan mereka dengan kecantikan, kerana nantinya mereka akan semakin derita. Kenalkan mereka kepada Allah, zat yang kekal. Di situlah punca kekuatan dunia.Akal senipis rambutnya, tebalkanlah ia dengan ilmu. Hati serapuh kaca, kuatkanlah ia dengan iman...Perasaan selembut sutera, hiasilah ia dengan akhlak.


Suburkanlah ia kerana dari situlah nantinya...Mereka akan lihat nilaian dan keadilan Rab...Bisikkan ke telinga mereka bahawa kelembutan bukan suatu kelemahan..Ia bukan diskriminasi Allah...sebaliknya di situlah kasih dan sayang Allah...Wanita yang lupa hakikat kejadiannya...Pasti tidak akan terhibur, dan tidak akan menghiburkan...


Tanpa iman, ilmu dan akhlak..mereka tidak akan lurus...Bahkan akan semakin membengkok...Itulah hakikatnya andai wanita tidak kenal Rabbnya...Bila wanita menjadi derhaka...pasti dunia lelaki akan menjadi huru hara....


Lelaki pula janganlah mengharapkan ketaatan semata-mata...Tapi binalah kepimpinan...Pastikan sebelum wanita menuju ilahi, pimpinlah diri kepadanya...Jinakkan diri kepada allah...Nescaya akan jinaklah segala-galanya di bawah pimpinanmu...


Janganlah mengharapkan isteri semulia Fatimah Az-Zahra'Seandainya dirimu tidak sehebat saidina Ali karamallahuwajhah


peace..:)


07 November 2010

satay kajang..nyum2x..



semalam on the way balik kg singgah kajang..
bile singgah kajang ofkos la akan ke satay kajang hj samuri..
lame dah x mai cni...perut pon berkeroncong tyme tu..
dah ayah ajak kan..harus la gumbira kan..


nyum2..sedap wo makan sate..
* pic ni google..xsempat nak amik pict, sate dah kene ngap..
hahaha

dah maju dah sate kajang ni..
kalo nak order g kaunter & korang ckp nak order pe..
pastu ckp sekali no.table korang..
nnty dye datang hantar makanan yg korang order kat table korang..
senang je kan..
xde dah pekerja dye datang amik2 pesanan..
simple and steady kan camtu..
dulu mase aku pegi xde plak cmni..skang dah maju wo..
agak2 dah lame kot aku x pegi..hahaha..


- tension la plak pict ni senget..dah rotate pon senget..sengal lorh..
teleng ar kpale cmni..

pas makan tgk de gerai jual baju, selipar, asam dan macam2..
dlm kawasan sate kajang gak gerai2 tu..
tgk2 + usha2 barang kat situ..
agak mahal barang2 dye jual..
lagi murah kat uptown..huhuhu...





06 November 2010

nak diam kan aje atau nak bg jawapan terus..


xperlu beri jawapan atau lebih senang diam kan aje...
bley ke???

ade 1 guy ni ckp dye mau sy jadi gf dye..
amboi berani nye kamoo...

and sy xbg dye ape2 jawapan..
hati saye kate hanye kawan saje..fullstop.
tp sy x cakap lagi kat dye..
kalo saya diam jerw anda rase dye akan pk ape???
(^_0)

my bestie kate bg je jawapan terus kat dye..
takot kalo kite diam2 xbg jawapan dye pk laen..

korang rase???

05 November 2010

berjimba yg x berjimba sangat..hahaha

jalan2 usha pakwe...
hahaha..
banyak la usha2..tipu jerw..
3 beradik yang mencari arah tuju...
hahahaha.

berjimba di sunway pyramid..
hoyehhhhh...
ingt nak tgk muvie skali..tp cam xde citer yg berkenan dihati..
so, kami 3 beradik menuju ke bowling..
konon nak tunjuk sape yg terer..
kesudahannye masing hampeh..
hahaha..

xpe yg penting mood untuk berjimba..


-driver yang bawak kete sambil senyum2..poyo ar..

-itu dia kepala singa...tempat yg dituju..sunway pyramid-

-cak!!!-

-hanya mmpu tgk dr jauh..nak maen xreti..
takot jatuh terbongkang..-

-eija dan mas...dua2 saya sayang..-

-eija dan bola-

-say peace..yg kat blakang tu menung sebab kalah ke??-
huhuhu

-kaki sape kah ini?? aku la..ngah nak pilih bola mane yg luck-

-layan cornetto sundae sebelom balik..yummy-




04 November 2010

Insha Allah

nice je lagu ni..
sangat sedap di dengar...
lirik dye pon best...
tenang jerw..


Insha Allah - Maher Zain



02 November 2010

take my heart



nice lagu ni..
lagu ni xla baru sangat..
tp aku still suke..
i loike..

Take My Heart - Soko




jom layan!!!!!


01 November 2010

wedding helmi & linda...


30/10/2010 majlis perkahwinan kazen lelaki ku..
wpon majlis di pihak lelaki tp tetap meriah...
aku & family antara yg terawal gak datang merewang..
1 day b4 majlis dah mai..tolong pe yg patut..
dah abez exam leh la mai..

tema adelah PURPLE...
my favret kaler...suke i kaler purple2 ni..huhuhu..
so, yg de baju kaler2 purple tu sila pakai..
ade purple sikit pon jadi la..hahaha..

ponat nak citer panjang2..layan gambar je la ye..

-pengantin lelaki tu adelah kazen aku..umur dye nak taw bape???
21 tahun
..muda kan..lagi muda dari aku..
tp dye kawen dulu..apekah???hahaha


-pengantin pompuan name nye linda..nice kan..
simple je mekap dah chantek..
-


makanan ntuk pengantin..so simple..sape ntah yg decorate..

-tema purple..rambut pon mau purple jugak..
glamer kazen aku yg sorang ni sbb rambut saje..-

-kak yong..kazen ku yg 1st kawen..
anak dah 2..tp cun macam anak dara-


gambar ku wajib ade...hahaha..

-ade tarian 1 malaysia..yg tudung coklat cair tu adelah moyang aku...
glamer moyang masok lam blog cicit acha..hahaha..

gagah lagi dye taw..-

-my mother yang belah kanan tu..lagi dua yg depan tu adelah makcik ku..
cam awet mude jer..see, baju sumer nak kaler purple..huhuhu..-



de lagi pict..tp ni je la yg mmpu ku upload..
hahaha..

28 October 2010

kalau cinta


suke lagu ni...

jom duet lagu ni nak...hehehe..

Kalau Cinta – Aliff Aziz & Joanna

Di lubuk hatiku
Adalah kamu
Sebagai ratu

Seluruh jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu

Verse
Telah ku percayakan
Hati ini padamu
Maka kita tak saling risau
Risau risau risau

Chorus
Kalau cinta jangan kacau
Kalau sayang tak perlu marah
Kalau ikhlas tak minta berbalas
Serahkan cintamu
Pada yang punya cinta

Di lubuk hatiku
Adalah kamu
Yang aku perlu

Seluruh jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu

Ulang Verse
Ulang Chorus

Kau ku perlu
Kau jiwaku
Kau cintaku
Kau ku rindu
Kaulah ratu

Ulang Chorus 3X

Kaulah ratu
Kau kau cintaku
Kau ku rindu
Kau jiwaku


*pasang kuat2 sambil menyanyi2...lalala..

cuti di rumah..


baru bape ari cuti dah b0san....
demam lak tu dan2 plak bile start cuti je aku terus demam...
adehhh..
tyme xcuti xnk lak demam..(kalo xade gak alasan mau ponteng di situ) haha..
saje je kan...


mane x b0san nye..kalo tyme de kelas salu kuar..
wajib kuar..
ni tgh cuti sem nak kuar sgt malas...
penat la plak nak drive..hahaha..


apela echah ni, pastu bebel2 kat umah kate bosan..





22 October 2010

dah abis EXAM!!!!!!!!!!!!



yaho00000000...

exam ku sudah abes..so,xyah bersengkang mate nak study..

lame x hupdate..
lam pale otak ni banyak mende nak hupdate kat blog..
tp tenet plak xde..
hahaha..


lega dah abes paper...
tp cam x happy lak rase..
xtaw la nape..selalu org kalo dah abis exam mesti gumbira kan..
ignore it la..

lame x tepek pict kat cni..
now, nak tepek pict kat entri..
pict syiok sendiri bhai...............
hahaha...

see, muke ku adelah terlebey gumbira...
hahaha.

-antara yg dalam pic ni, mane yg cunnn sekali...
ofkos la pakai tudung purple tu kan..
cun kan dye...hahaha..
syiok sendiri..waklu..

ok la nnt aku hupdate lagi..

13 October 2010

mencari-cari

hepy tgk kapel2 sume hepy...


aku?????????


haha...
mencari-cari lagi...
dimanakah mr.Right saya???
siapakah dye??
adekah anda??

stop it la sha..
men2 lak dye..
haha..act, ngah bosan..tu yg entri cam harrrremmn..


mlm ni x stdy..rehatkan otak..
sakit otak wo study lame2..hahaha..perasan disitu ye..konon study hard..padahal lame sgt ke ko study acha oi..
choii...


07 October 2010

jadual exam..padat kah??/

saje aku nk share jadual exam kat cni...
gedik kan jadual exam pon nak tayang..
ah, lantak ar pedulik ape aku..

sem ni jadual exam aku cam padat je..
korang rase padat x??
meh2 tengok jadual aku..

11/ 10 /2010 - Malaysian Studies..
2.30 pm


13/10/2010 - Operating System
2.30 pm


18/10/2010 - Object Oriented Programming
9.00 am


19/10/2010 - Midterm Computer Organization..

see........................
dah final baru nak midterm..meroyan aku..
mane nak bace midterm..mane nak bace ntuk final...
lecturer aku leh lupe yg kami x wat midterm lagi..
yg kitorang ni plak xreti2 nak mengingat kan dye..
skang ambik ko dye wat midterm tyme exam week..
gagahkan je la study...;(



20/10/2010 - Statistic
9.00 am


21/10/2010 - Computer Organization
2.30 pm


dari 18 - 21hb direct ko xde selang2 ari..
mau gilak aku cam tu...
padat x padat...


note: seb baek sem ni xde kene kuarantin dah..

02 October 2010

final sudah dekat ma..

wah..final exam ku around the corner je beb..dah x bley main2 lagi..seb baek esaiment dah complete sumer..tggl nk wat note kicik aje..
menggila aku nk kne study ni..
mmbe2 ipta yg nk final gaj tu gudluck babeyh..=)

23 September 2010

testing gune opera..

testing2...
1
2
3

saje nak try2 hupdate blog kai opera mini kat nset..
x besh wo update kai hp..xpuas wpon screen hp ni besaw..

06 September 2010

jln2 bersuke ria...



sabtu lepas g jln2 k.l..
jln2 sambil makan angin di k.l..
poyo je ayat..

1st tyme drive g k.l...
wah..salu org je yg bawak kan..
kali ni kene drive sendirik..blasah je la..
nah, korang layan r gambar2 ni..

nice pic ni..ske lor..



luv u girlz..

baby donut..setappppppp..
=)

sabtu lepas besday ini budak...mean dan baby donut..;)

abih dah donut diorang keje kan..
hehehe..
makan amai2 syiok..

ini budak gila2..name dye topek..sape nak kenai dye sile angkat kaki...
hahaha..guraw je..lalala..
=)


balik kul 11.30 malam..sampai kuala selangor kul 1 pagi..
ngeri wo balik tgh2 malam..
ati kering bak kate topek..
huhuhu..

note: nex tyme kite kuar ramai2 lagi taw..besh plak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...