14 January 2010

kepenatan orientasi..




wa....
lame tol x update blog....
bizi giler 1 week nie..
orientasi aku kat unisel sgt la penat okey..
smlm last orientasi..
hari nie dah bebas...
penat nye still terasa agi...

cam2 pengalaman de sepanjang orientasi..
ade suke, duka, marah, dan sedih...

kalo nak citer mmg banyak sgt..
x sempat kot...
t ade mase aku share kat bLog k...


note: thanks to all fasi yg terlibat..harap2 pasni dapat ar jmpe abg fasi ku yang macho tue..
ngeh2x..


07 January 2010

ni la keje aku kalo dah boring

saje gatal2 tgn edit gambar..
kepada sape2 yg kne edit pict die kat bawah nie jgn mara ekh..
huhuhu...
sayang korang...
mmmuuuuuuaaahhh...












note: dialog2 kat atas hanya rekaan semata- mata..
enjoy...






nak dekat dah..



wah..lusa dah nak start sambung degree..
tp 1 ape p0n aku x packing lagi..
nak bawa ape ekh??
blur kejap...
huhuhu...



note: ade x sape2 yang register new student kat unisel sabtu nie????



05 January 2010

layan lagu indie....peace..

b0san asyik on9 je...
sesekali layan lagu indie best gak kan...
aku suke lagu2 indie band sbb diorang agak kreatif meyh...

ha..sape2 yg ngah blog walking kat beLog aku nie layan ar lagu nie ye..
;)






sugar love cookies-bibir merah

Ku rindukan oh wajah mu
Yang satu ketika dulu
Pernah bertakhta dalam hatiku

ku rindukan bibir merah mu
yang memberiku senyuman
membuat ku jatuh pengsan disisi mu

tapi mengapa hanya sementara
kau hadir dalam hidup ku
ku di sini merindukan dirimu
ku harap kan bertemu..


b4 nie x pernah dgr band the lipstik nie..
1st time gak dgr lagu diorang..
okey la..




the lipstik- teruna dan dara

Bermula,
satu cerita dulu kala,
cerita tentang Si Teruna & Si Dara ..

Hidup mereka,
saling tak tumpah macam,
Si Rumie & Si Julie..

Oh bahagia hidup mereka,
macam P.Ramlee & Saloma..

Oh manisnya,
kucupan kali pertama,
membuatkan Si Dara terpesona..

Bertemasya,
hidup mereka riang ria,
bagai dunia mereka yang punya




the lipstik-bercanda di malam indah

*masih ingatkah dikau kita bercanda
dimalam itu hanya kita berdua
masih ingatkah dikau bintang tersenyum mesra
melihat tingkah laku kita..

*masih ingatkah dikau kita berdansa
mengikut rentak dan irama
masih ingatkah dikau kita bercengkerama
ditemani pelangi indah

c/o
tapi itu semua tak pernah kekal lama,
pergi jua kau akhirnya,
kepulangan kekasih lamamu,
merubah cerita cinta kita..

c/o tapi itu semua tak pernah kekal lama,
pergi jua kau akhirnya,
kuterpaksa mengundurkan diriku,demi cinta dikau & dia..

*bercanda di malam indah
bercanda di malam indah..


byk lagi lagu indie yg aku jumpe tadi...
tp yang kat ats nie aku rase cam lain skit..
dgr je la...


note: ade x sape2 yyg minat indie band kat cnie...?


02 January 2010

entri pertama tahun 2010



dah masuk 2010..
nie la entri pertama di tahun 2010..
tada
........
...........
...........
............
.............
................
...........
..........
........
........
..........
........
.........
........
..........
..........
.........
........
..........
..........
........

hahaha..
ni name nye kesengalan...
xp0n terkejal..

tu je nak cakap...
;)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...