28 August 2011

nak ucap selamat hari raya



perlu ke entri raye???
haha..ni aku terlebeh rajin ni..s0 aku post entri wish hari raya..
gambar adelah ihsan dari google..hehe

senang jer..petik jer pict ni dari google..
malas nak edit2 picture..

okey la nak wish korang
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin..
minta ampun & maaf kalo de salah dan silap ye kawan2..
raye nnty jemput la dtg umah..



salam aidilfitri kawan2 sumer..
balik kampung bawak kereta tu hati2..
jgn nak berlumba..<---ayat ni aku tuju kat diri sendiri..hehehe..



26 August 2011

addict shawl hana tajima



skang mmg in pakai shawl cam hana tajima..
dye pakai chantek je kan..i means hana tajima la..huhuhu..
org laen pon pakai chantek jugak..kalo kene ngan muke la..
aku pon dok terikut2 nak pakai shawl style cam hana..
nmpk nice kan..lgpon senang je kot..
xtaw search je tuto kat youtube..berlambak ade..
amik ko...aku pon ngah blaja2 dari utube ni..
haha..kant0i..











jom layan..nnty leh pakai tyme raye..hehehe..

25 August 2011

aku suka dia-ainan tasneem


vokal dye ok..setappp plak tuh
bukan nak puji lebey2 ke ape..
tp mmg ske la care dye nyanyi..




lagu ni pon best..nice jer..
Aku Suka Dia..

jom layan..

14 August 2011

no title




plan macam2..
tp x semua yg di plan tu menjadi..
s0, xyah nak sentap kalo plan x menjadi ye..
xde rezeki la kire nye tu..



*****rindu seseorang..hehe..*****
(^_,^)


mood: nak shopping raye...tempat mane best ntok shopping??


survey company lagi



task aku untuk semester ni..
kene pi cari company then wat research pasal software development mereka..
agak mencabar jugak nak carik company nih..

yelah, kite student kan, diorang bukan nak layan sangat kalo student datang wat research..
tp ade jugak company yg sangat2 okey..diorang layan baek punye..hehehe..
sbb aku penah wat task macam ni,

kene pegi company2 then suruh diorang jawab questionnare yg kitorang wat..
s0, result dye ade 1 company tu sporting beb..
siap bg goodie bag lagi after diorang dah jawab soalan..
cam promote la..huhuhu..
average company yg aku pegi okey la..
ade mmbe2 aku pegi survey company ade yg xnk layan..macam2 la..

s0, harap ntuk task kali ni company2 yg aku pilih sume okey la ye..
jgn macam2 sudah..huhu..






13 August 2011

header baru




nak publish header baru la..hihi..
aritu saje gatal2 tangan wat header ni..
konon rajin la tyme tu...sebab tu terkeluar header baru nih..

simple giler kot header aku yg nih..
ah, lantak la..
aku x reti nak kreatif2 wat header nih..
asal aku suke dah la..


ni yg lame..
link pon link lame..so kene la wat baru kan..


header baru aku
ko ade???





01 August 2011

selamat berpuasa



ramadhan datang lagi..

"bagai janji yg xpernah dimungkiri.
ramadhan kembali menguji diri..
bulatkan tekad, cekal kan hati..
smoga ibadah kite diberkati.."

salam ramadhan ntuk semua..especially mmber2 ex-skrp,
ex-smkrp, ex-smtks, ex-kptm dan mmber2 unisel..
plus
mmber2 blogger jugak..

** macam salam perantauan plak..hehehe..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...