15 November 2013

Kerja + Senyum =)


assalamualaikum...
ape khabar? dah sebulan lebih ku tak update blog..
momentum nak update blog dah lariks... huhuhu.. 
memonteum la sangat, padahal malas ya amat..
pasal convocation degree aku pon aku tak update lagi kat blog.. 
malas nak menaip sebenar nye..
lagi2 dah kerja ni, kat opis xleh nak bukak blog sbb access kene block.. bila balik umah dah malas pulak nak menaip..cmne nak update.. jadik nye, kita update la pelan2 ye..  
ni pon update sbb nk cerita pasal kerja.. huhuhu..

dh 2 bulan aku kerja rupanye... kerja ngan pakcik aku jer pon..kerani dia tgh maternity leave, so aku ganti la kejap jadik admin assistant pakcik aku.. xpe, janji ada duit masok.. huhuhu..
-meja ku yang berselerak-

dah 2 bulan keje ni rasa okey la, seronok pon ada.. 
opismate aku plak okey2 tp semua LELAKI kecuali kazen aku..
kiranye aku ngan kazen je la pompuan nye.. 
dah opismate semua lelaki taw2 la cmne diorang borak kan.. 
masing2 kepala masok air, gila2 jer.. tp best.. kadang2 bikin havoc jugak..
ada sorang ni aku panggil dia L.. dia ni memang suka sangat nak mengusik aku.. 
GRRR.. geram pulak aku.. pastu saja la senyum2 buat2 muka comel.. kadang2 main kenyit2 mata.. adoiiii... budak opismate aku ni dh la suka buat lawak, then aku senyum plus gelak2 la kan sbb lawak kan.. terus si L ni pandang aku.. dia ckp dia suka tgk aku senyum and ketawa..alamak..siap ckp lagi 'senyuman seseorang itu mampu menceriakan dan memberi semangat kepada seseorang'... amboii ayat kau, bukan main lagi ye...

senyum kan sedekah.. apa salahnye senyum kan tp susah jugak takot ada yg tersangkut.. hihihi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...