23 March 2009

G celcom center kat leisure mall...


td g celcom center kat dpn leisure mall tue...mula2 nak teman kan didot jerw pasal die de hal nak settle...tp dah alang2 teman kan die baek aku tukar sim card broadband aku skali...sebab my simcard ntuk broadband x detect..so,aku pon tukar ar simcard baru..balik umah jerw terus pasang broadband nak tgk ok ke x..tgk2 samer jer still no sim gak die tulis kat broadband tue...padahal dah tukar yg baru..uwa99..hangin tol..nie sah2 la problem kat modem 2...so,kne ar g low yat jumpe cino yg jual modem 2...seb baek aku online nie pon gne wireless curik...
sory ye sape yg punyer wireless nie...jgn mara...



ops,lg satu thanks kat didot sebab bw aku naek kete mummy ko tu...kete your mom sound die lg gempaq dr kete ko..i like...kire nye kete mummy kolg besh ar dari kete ko...jgn mara...

No comments:

Post a Comment

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...