16 February 2010

awalnye nak kawen....



nak kawen??????
tbe2 lak entri aku pasal kawen..
pehal lak kan...
suspen jerw...


tahun 2010 ni mmg ramai lak cousin aku nak kawen...
berderet tggu turn...
mude2 lagi korang dah pikul tggungjawab...
dah sampai seru la katekan...
plus, mmbe sekolah rendah lak nak kawen...
uish...bley tahan gak korang ye kawen awal nie...
hehehe...

dah j0d0h korang sampai awal....
bagus la gtu....
aku tumpang gembira ntuk korang...


bile tgk org kawen, tbe2 teringin lak aku nak kawen..
0ps........acha!! jgn wat giler okey..sengal jerw
hahaha..maen2 sajerw...
gilak hape aku nak kawen awal...
cal0n p0n xde g nie...
(^_^)





alamak, next week my beshfwen dah nak kawen...
adiah die p0n x cari lagi nie...
bLur ar xtaw nak bg ape.....
help me....
bg pendapat kat aku present pe aku nk bg kat org kawen nie....





6 comments:

  1. hang kalo kawen xjemput runtuh pelamin tangtang tu jugak..=p

    ReplyDelete
  2. eh aku pon tetiba rasa nak kawen..jom wat beramai2~

    ReplyDelete
  3. ella: aduh...mesti jemput nye...
    yg confirm ella mesti dtg....
    hehehe...

    ReplyDelete
  4. mesti jeles sbb asek g kenduri kawen je an

    ReplyDelete
  5. mimie: haha..wat beramai2 jimat ckit..huhu

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...