27 August 2010

susah nak kumpul kadraya dah..




-contoh kad raye-


korang still dapat kad raye lagi x skang?
skarang ni susah betol nak dapat kad raye..
dulu mase zaman skolah siap lawan2 lagi ngan adik
sape yg paling banyak dapat kad raye..
hahaha..skang ni hampeh jer..
nak dapat 5 kad raye pon susah...
kalo dulu lebih dari 10 bleh dapat...

yela, member masing2 dah keje..dah berkeluarga..
xde mase kot diorang nak bagi kad raye ni..
hahaha...
camtu ke...

tp dulu mmg best la..
siap beli setem banyak2 lagi..
pastu g beli kad raye lawa2...
yg de lagu2 la..
yg besar gajah la...
hahaha..
sbb nk bagi kat kawan2..
kat abg2 angkat..
kat pakwe2..(ceh, banyak ke pakwe)

skang ni dah mudah..sms je, xpon mms..
lagi advance org pakai fb je ucap selamat ari raye..
huhuhu..betol x..


note: bapak aku lagi banyak dapat kad raye dari aku skang..
hampeh je...1 malaysia lak tu sbb mmbe2 cina dye pon bg kad raye jgk...
haha...


No comments:

Post a Comment

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...