07 October 2010

jadual exam..padat kah??/

saje aku nk share jadual exam kat cni...
gedik kan jadual exam pon nak tayang..
ah, lantak ar pedulik ape aku..

sem ni jadual exam aku cam padat je..
korang rase padat x??
meh2 tengok jadual aku..

11/ 10 /2010 - Malaysian Studies..
2.30 pm


13/10/2010 - Operating System
2.30 pm


18/10/2010 - Object Oriented Programming
9.00 am


19/10/2010 - Midterm Computer Organization..

see........................
dah final baru nak midterm..meroyan aku..
mane nak bace midterm..mane nak bace ntuk final...
lecturer aku leh lupe yg kami x wat midterm lagi..
yg kitorang ni plak xreti2 nak mengingat kan dye..
skang ambik ko dye wat midterm tyme exam week..
gagahkan je la study...;(



20/10/2010 - Statistic
9.00 am


21/10/2010 - Computer Organization
2.30 pm


dari 18 - 21hb direct ko xde selang2 ari..
mau gilak aku cam tu...
padat x padat...


note: seb baek sem ni xde kene kuarantin dah..

2 comments:

  1. pergh..4 paper direct. saya 3 hr direct pon dah mcm nk gilak..huhu

    ReplyDelete
  2. taw xpe...
    tp berjaya diharungi dengan baek..
    huhuhu

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...