01 May 2011

K.A.W.A.N saya


hello my lovely readers...
watpe tu??
skang ni dah jarang aku nk update blog..cian kan..
tp aku still blog walking kat blog korang..
kadang2 tinggalkan jejak..kadang2 tinggalkan kaseh..huhuhu..
s0, de mase arini nak update blog jap..
dari bosan xtaw watpe kite update blog..

entri pasal my friend...
mm,now i mish my fwen..
kawan2 kat KPTM,KL..geng2 'KEKASIH GULAP'..kawan2 lepaking
..and sumer la..


ni mmbe lepaks kalo turun KL..hehe..leh x..
nmpk x gegirl dua orang lam pic ni..my bestfriend tu..
yang berspek mata cun tu Niena Fiena..si cantik berambut pendek tu plak Nara Li..
then yang ayu bertudung purple tu xyah ckp la ye sape..hehehe..
pict2 ni time turun KL..yang lelaki2 plak geng dak liga..diorang sangat BEST + SEMPOI...
xcaye??? rindu plak nak jumpe diorang nak lepak sesame..;D
picture1



yang bawah ni plak geng 'KEKASIH GELAP'..xtaw la mane dapat name kekasih gelap tu..unik kan..
rindu sangat kat diorang..kebanyakan random pict ni time kitorang pegi bercuti kat melaka..
best kot tyme tuh..mmg xleh lupe la..
bile ntah nak jumpe..kan2..
padahal bukan jauh pon masing2 de kat KL je pon..hahaha..
AYU
, MAR, ELLA, AJAR, MALA..rindu weh kat korang..
bile nak meet2 nih..siyes rindu lagi2 teringat kenangan dok umah sewa tu..
cam nak dok sesama je lagik..boley???huhuhu..
naseb baek masing2 de blog..dapat gak la taw citer2 diorang.lalala~~~~
picture2


then, yang bawah ni plak pict mmbe2 aku kat KPTM...
tp ni pict time semester awal2..semester 2 kot..tyme ni muke masing2 sangat la baek kan..
plus laen bebenor..cam budak2 plak..hahaha..yela 18 kot..hehehe..
skang masing2 dah blaja kat tempat laen, MMU, UNIKL, OUM, UNISEL, UTHM..
de yang still kat KPTM gak, sambung terus..cepat ckit abes kan.
.dah final sem pon diorang yang smbg KPTM..
picture3

rindu zaman blaja tyme diploma tu..
mmbe2 yg tyme diploma pon de yg dah nak kawen..
yg nak jadik ibu pon ade dah..
wah...bestnye..


note: nak jelas tgk picture tu klik kat gambar ye..
mane2 yg berkenan inform ye..hihihi..


ntuk mmbe2 UNISEL nnty den wat entri laen yo..
=D


4 comments:

  1. waaaaaaaaaaa terharu aku..
    terima kaseh echa..miss u so much!

    nway,lepas tgk gmbar2 tu rupenye2 ade gambar yg aku xde yunk..ha nak! nak!

    ReplyDelete
  2. ella: luv u dear...


    mar: rindu tgk gambar2 dulu..mane gmbr yg u xde yunk?

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...