10 July 2009

xsuke...xsuke...


xpaham bahasa btol la mamat nie....
org dah x suke 2 xyah la nak sibuk2 nak call aku,message2 aku..
benci btol la aku...

dah tue panggil2 aku syg plak...eeeee..geli aku..
bile mase plak aku jd syg ko...

yg leh panggil aku syg hanya 'abg syg' aku jerw iaitu Mr.Shad...

camne ye aku nak bg taw kat mamat perasan nie yg aku x ske die...
kalo org xlayan awk tue makne nye org tue x ske..
tue pon x faham ke...

p/s: kepada faiz..xpayah la bazir kredit awk msg2 sy..
buang mase & tenage je..
sy xske la care awk msg sy..




3 comments:

  1. cam ni carenye... g kat depan muke die, then jerit kuat2 cakap, aku x suke kau la sengall!! haa.. baru trill

    ReplyDelete
  2. eny:
    susah kan org yg x reti bahasa nie..

    hani:
    thrill giler ar care u..
    nak try gak ar..
    jerit sampai bernanah...
    huhuhu...

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...