22 October 2009

good luck..=)

arini mood x bape rajin nak update2..
tp tetap merajinkan diri jugak...
xbley malas2...
t kene pulas tinge ngan The Red plak...
hehehe...=p

skang nie musim exam nk dekat kan..
xkire ar dak sekola ke, dak matriks ke, dak ipta ngan ipts ke, semua nak exam dah kan...
bace ar buku tu sampai lebam...
hahaha...
jahat seyh aku gelak2...



so, kepada adik2 ku yg nak exam tue...
kakak nak pesan nie..ececeh..
jgn luper bace buku..
wat note pe bagai la....
wat ulangkaji pe sume la ye...

plus, ntuk semua mmbe yg kat ipta & ipts tue jgn nak maen2 plak...
kasi gempak ckit result exam...

tbe2 mood baek plak ye nak nasihat kan org suh study....
biase la aku ngah goyang kaki kat umah nie....
sambil nengok adk2 study...
hahaha....



note: mase nie la ntuk aku relax2 kat umah...
lame dah x pegang buku...
=)


8 comments:

  1. I x exam pun...dah sudah dah sebelum raya aritu...

    ReplyDelete
  2. cpt lah register unikl..
    cepat lah...
    cepat lah msuk sini..

    ReplyDelete
  3. haa bagus2 rajin2kan diri hehe

    ReplyDelete
  4. mello: thanks...tp i x exam la..

    ReplyDelete
  5. paan: oyeke....tp nak wish gak good luck ntuk exam2 akan dtg..huhuhu

    ReplyDelete
  6. ella: wah, xsabar u ekh...
    make sure de red carpet ntuk i taw..

    ReplyDelete
  7. Reds: rajin x? sbb xmo kne pulas...huhuhu...

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...