08 December 2009

bercelaru



aduyai....
hati x tenteram..
fikiran p0n bercelaru...
pas ckp dgn die pe yg aku rase...
serba salah plak aku..
kesian p0n ade..
patut ke aku buat die macam tue....
aku harap die paham dan dapat terima dgn redha...
br la mase & keadaan yg menentukan...


note: i mish my adik eja..
bile ko nak blik nie...xsabar aku tggu..byk yg aku nak kongsi & cite ngan ko nie...



13 comments:

  1. dkt adik mimie x mish ke hehe

    ReplyDelete
  2. susah btol la de masalah cintan ni...
    buang la 'mawi' tuh...
    amik 'aril' ker, 'reza' ker...
    tp 'felix' jangan yer...
    hahahah~

    ReplyDelete
  3. azry: xbley kongsi lam blog..t i femes plak.

    ReplyDelete
  4. mimie: okey2 kite mish u jgk..
    =)

    ReplyDelete
  5. garner: sape 'aril' ngan 'reza' tue...
    xtaw plak...kalo nak 'felix' gak leh x?
    hahaha...

    ReplyDelete
  6. alaa...ko nih...
    cari la plak muka ala2 'aril' ker 'reza' ker...
    tapi 'felix' mmg tak boleh lah...tu ko harus tahu (poy lakz~)
    hahahahahhh~ saje je aku nak hiburkan hatimu yg berduka lara itu~

    ReplyDelete
  7. kadang2 manusia susah untuk menerima sesuatu benda yang agak sukar untuk di terima...
    cuma masa yang akan menentukan keadaannya...

    ReplyDelete
  8. garner: hahaha..sengal2 ko kan..

    ReplyDelete
  9. kai: amik mase gak nak terima sesuatu yg x disangka tu kan2...

    ReplyDelete
  10. tak apalah janji dah cakap.. apa kata awak link saya then i will do the same.. thanks...

    http://peribadiz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. sharinginfoz: thanks....ok t i link u...=)

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...