28 December 2009

hotel626 ( so scary)


sape2 minat men game mesti dah penah maen game nie kan..
hotel626....
ye...name game tu hotel626..sila click SINI..
hotel626 tue hotel hantu...
kire game hantu la...
sape2 yg berani maen la game nie...
best WOO!!! game nie..

nak maen die de syarat2 taw..
JENG2x.....
hehehe...
game ni bley maen dr kul 6 PM sampai 6 AM..
lagi best kalo korang maen tgh2 malam tue...plus maen time mlm jumaat..
baru rase seram skit...;)
(kalo x sabar nak maen sblm kul 6 petang, korang leh maen cheat..
korang adjust je timing kat lappy @ computer korang..
letak kat ctu 6PM..sure ko dapat maen nye la..)


pastu bilik korang mesti kasi gelap...
laptop jerw on...lampu sume kasi padam okey...
plus, korang pakai headphone..
kalo xde headphones p0n xpe..
janji ade bunyi...

ha, lagi satu kalo nak on webcam pon bley..
kalo xnk pon xpe..
sbb time korang maen t die akan snap pict korang..
time tu muke korang xpayah ckp ar..
cam kat bawah nie kot..


aku suke game nie sebab visual sgt2 menarik..
so awesome...
mmg p0wer la org yg wat game nie...

maen nye s0nang jerw..korang kene snap pict antu tue...
malas nak ckp banyak..better maen la sape2 yg nak taw..
korang akan jumpe makhluk2 kat bawah nie kalo korang maen...
try it..


*pic2 atas nie aku amik kat incik g0ogle...


note: sape2 yg dah maen game nie jom ar kongsi pengalaman...

4 comments:

  1. garner: layan gak ar kalo boring...
    ko p0n mesti layan gak kan pas bace entri aku nie.
    hahaha..

    ReplyDelete
  2. sharinginfoz: ur welcome..try2 la maen game nie kalo free..

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...