17 December 2010

ade ape dengan FB...



ade ape dengan FB???
ahahaha...dah mirip lagu 'ade ape dengan cinta' plak..
huhuhuhu..

mmbe aku ckp macam2 de ngan fb nie..
mm, =,= yeke???
sometimes busan gak ngan fb ni..
bukan nye ade ape sangat kan..

tp kadang2 seronok plak..
yelah, kite leh carik mmbe2 lame, sedara mara kat fb ni..
search je name..konfirm ade..budak yg kicik pon de fb..
pe lagi acik yg tua2 tuh...
bley la jugak tanye2 kabar through fb..
mmbe2 yang jauh kat oversea sane pon kite leh taw perkembangan diorang..
makin gemuk ke, makin chantek ke..
makin ensem ke..hahaha..

profile baru fb skang x besh..
me don't like..
siyes x lawa and then cam serabut mak ayam...
menyosal den tukar ke profile baru...=(
grrrrrrr...

even my lecture pon siap tanye kat kelas korang suke x profile baru fb skang??..
hahaha...then ramai la pot pet pot pet kate x suke..
x besh..x lawa..haha termasuk aku la tuh yang pot pet pot pet..
mmg aku x suke..aku taw lecture aku tu pon xske gak..hahaha..

note: ari2 bukak fb bosan gak..

nnty de idea aku update lagi..

2 comments:

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...