04 February 2011

mai tempah chocolate..



nyum..nyum..
cedap kan chocolate..

i loike chocolate...

lagi2 kalo coklat yang homemade tuh..
chantek je kan..nice..sayang plak nak makan..hehe

my friend ade jual coklat homemade punye...
mai2 tengok...chantek2 + comey2 + cute2 kat blog dye......
sesuai sangat kalau nak wat sebagai
buahtangan atau hantaran tunang, wedding, birthday gift, anniversary dan lain2 lagi..
nak beli ntuk makan sendiri pon boley jugak..
kan amee kan..

jom usha2 chocolate yang amee buat..mane taw ade yang berkenan di hati..
boley tempah..
jom cekidaut..




chantek2 kan..
so, sape2 nak wat tempahan coklat ni bley klik kat amy..
cepat2...


comel + chantek la coklat ko amee..

note: dah jadi pembuat coklat dah cik amy kite..wink2..LIKE..;)
ayu, mar , ella jangan luper terjah blog coklat amy nih...
hehehe..

3 comments:

  1. cha..aku da tau lama dah amy wat business ni.da letak pon link dia kat blog aku..cantik kan dia buat..geram okk tgk ceklat comey2 camtu.

    ReplyDelete
  2. yeke...
    aku baru taw..
    geram2 g la order..;)

    ReplyDelete
  3. babe,
    disabling the right click option is not relevant nowadays..i'm browsing thru ur blog and saw the link,trying to open the link in new tab but got ur message..what blog readers normally do now is right click and open the page in new tab..hence,allowing them to still browse thru ur blog and open all the links provided by you..
    just an opinion bebeh.
    Btw, nice song ;)

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...