16 February 2011

kebizian melanda ;(


wah..lame x update..

kesian inchik bLog aku...

tuan dye xde mase nak update...

sbb utama aku xpat nak update blog...

  • broadband/modem aku ROSAK!!!!!!!!!!!! (geram weh....) ni pon online kai wifi kat unisel
  • keje yang melampau banyak...tido pon xcukop..sgt banyak...final nak dekat..risaw aku..
harap2 aku dapat sempurnakan semua project2 aku semester ni...

lagi 2 weeks nak final..study x lagi..dok buat project2 yang terbengkalai ni..

kalo siap lega la...bley fokus study ntok final...

wish me luck okey dlm final + smoga aku dapat settle kan project2 ntuk semester ni..
project sem ni..
  • kene buat supermarket system..(ntuk staff)
  • interface website untuk online shopping..( samaada bley interact user @ x)
  • network ntuk IT lab..
  • survey question ntok 9 company..( kebanyakkan company yang dipilih not responding + dah bankrup..yang x wujud pon de) huh..=,=
  • kene berlakon ntuk subject human personality..<---- dah settle...
banyak kan...kene tough dari segi mental & fizikal..huhuhu..
(ceh, ayat nak poyos je..)




1 comment:

  1. ksian nyer dyer...aku doakan ko dpat harungi sume ni n gud luck for your exam dear....<33333



    AIEZAH AZRIN...KUALA PILAH

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...