14 June 2012

layan Miss Ahjumma




sapa tgk cerita Miss Ahjumma, sila angkat kaki..huhuhu...
yg ada astro HD boleh tgk kat channel 393..best weh..
aku suka layan cerita ni..layan dari 1st episode lagi tu..
semua skali ada 103 episod



pelakon utama:
sinopsis: 
The drama about the life of Kang Geum Hwa, a divorced middle-aged woman who stands up against the world's prejudice.



Geum Hwa..masa ni dia blom cantik lagi..


bila dah make over, amik ko cantik sangat geum hwa..

sae-mi perempuan jahat..geram dgn watak sae-mi ni..grrr


mak and adik2 aku p0n dh terikut2 layan cerita ni..kalau miss tengok pagi, tengok petang pulak..
masing2 suka cerita ni..

siap emo2 lagi aku update kat twitter pasal cerita ni..
klakar jer..

*** lagu dia pon siap donwload lagi..hahaha..semangat betol

8 comments:

  1. Kita pun layan juga drama ni..bestkan..semakin lama citer dia semakin menarik..tak pernah ketinggalan..hubby kita pun minat juga... :)

    ReplyDelete
  2. lily: kannnn..best je..tak sabar nak tgk next episode..saspen2 p0n ada..

    ReplyDelete
  3. nampak mcm best jer. agak2 boleh donlot tak ekk?? hehe. jannah mmg suka donlot2 drama korean nie :P

    ReplyDelete
  4. cik jannah: bleh je kot..cuba try google

    ReplyDelete
  5. awak.. saya nak blanja nandos ni meh ler join http://belogella.blogspot.com/2012/06/contest-nandos-minggu-1-we-grill.html

    ReplyDelete
  6. saya taka da astro HD.. :(



    tpi dah tgk dah cite tu, ehehe adik racun suh tgk.. ciss!!!

    sama sikit mcm cite ugly betty...

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...