29 June 2012

Selamat Hari Muda..




28.06.2012 hehehe..
hari jadi ku yg ke _________
tak bleh bgtaw..

thanks pada mmbe2 yg wish..ramai yg wish kat fb..apa2 p0n thanks..
sayang korang ketat2..
lenguh gak nak reply balik wish semua..
tp ku gagahkan jugak..:)
nasib tak semua mmbe kat fb wish kalau tak lagi lenguh jari runcing ku ini..
silap2 suruh assistant yg reply kan..wahhh bajet ko artis pulak kan..

-sila click gambar untuk tumbesaran-



ni random dari wish yg aku terima..agak2 ada wish korang tak?
hehehe..


yg bawah ni pulak antara wish yg aku suka..

-from adik ku syg..Aiezah Azrin..suka sbb comel..

-from Nama Nizam..suka wish ni sbb ayat dia mcm sempoi..
tp ada perkataan TUA tu yg tak cool..mencik-

-from Jawahir..eh silap, Puan Jawahir..hehehe..
suka sbb dia kata aku cun..wahh gitu..
malu i taw..-


ramai yg wish aku cepat kawin..
tak sabar nak makan nasik minyak aku lettew..
hahaha...sabar eh kawan2..
kalau tak sabar nak mkn nasik minyak aku carikan aku calon mcm Imam Muda Omar..boleh???
hahaha..gurau saja..

*** nasib la tak kena baling dgn telur and tepung..ada jugak tu ura2 nak kenakan aku..
fuhh nasib takde..

Happy Birthday to Me yg ke 18 tahun..(perasan je)
yg ke 24 la sebenarnya..
muda lagi kannnnnn..
=)

1 comment:

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...