11 September 2012

mee ketam...nyum2...




layan mee ketam..nyum2...
dh lama sebenarnya teringin nak rasa mee ketam yg kat seksyen 7 shah alam tu..
2, 3 kali gak aku pergi seksyen 7 tu tp makan nasi arab kat d cafe je la..tak pegi pon mee ketam tu..
tapi last week teringin pulok nak rasa mee ketam dia..so layankan je la tekak ni..
ramai dh tau kan kat mana mee ketam ni..belakang unisel shah alam jer..google je..
jgn ko carik belakang unisel bestari jaya mmg ko tak jumpe..lombong je ko jumpe kalau kat unisel bj..haha..



snap pakai blackberry jer..dan2 pulok Lumix aku abis bateri..grrr
ni mee ketam biasa..rm8 semangkuk..
mee kari dia memang sedap..mcm makan mee kari yg bonda kita masak..
kuah mmg pekat la..cuma ketam aku dapat aritu tak berapa nak fresh..tak luck..
tp mee kari dia mmg SEDAP...


ni snap pakai HTC..nmpk cantik sikit gambor tak mcm blackberry..huhuhu..
lagi satu yg best kat mee ketam KL ni dia punya air laici kang..
superbbbbb...mmg betol2 laici kang..(ada yg olok2 ke)..
gambar air laici kang ku tak sempat nak amik..sory..


 teringat2 air laici kang dkt mee ketam..minum plak tyme cuaca panas terik...
uikkk terbaik la...(^_,^)


3 comments:

  1. Replies
    1. tgk gambar je pon dh tau sedap kan..kena try la..

      Delete
  2. mmg sedap..terima ksih blanjeeeee=) sayang lebey kt ko

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...