08 October 2012

macam-macam



assalamualaikum...
hye kawan2 apa khabar?
wahhhh mcm lama je kan aku tak update blog..hehe
sori bz and banyak hal...
bz sbb dh final semester..so paham2 la ye project n assignment berlambak2..
dh bula 10 ni lagi berganda2 bizi aku..cehhhhh
BW pon dh lama aku tak buat..

tak sabar nak abiskan semester ni sbb tak sabar nk LI..nak kerja...hehehe..
tp debor2 jugak nak praktikal ni...takot pon ada..uwaaaa...
aku ada email beberapa company utk apply LI dekat diorang..
ada yg respond ada yg tidak..standard la tu kan..

tadi Ayu (my besti) attach kat email list of company yg amik student utk LI..
sangat banyak ye..thanks dear..boleh la aku try apply compant2 yg ko suggest tu dear..

oh, aritu Mala kawin..geng Kekasih Gelap ni..aku mmg plan nak pergi..
yela nk jumpe kawan2 lama kan..mmber sama blaja masa dekat KPTM dulu..
s0, malam tu eksaited balut adiah ntuk Mala...dh plan ngan Ayu lagi tunggu kat mana2 nnti boleh jalan sama gi umah Mala..tp hajat nak pegi wedding Mala tak kesampaian..
pagi tu ayah kene admit..kene admit kat DEMC sbb ada Darah tinggi, kencing manis, batu karang...
jauh pulak shah alam ngan ampang..kalau tak boleh larik2 kejap tgk Mala sanding..
tp takde rezeki nak tgk Mala sanding..;(

now, ayah dh keluar wad..syukur Alhamdulillah...

p/s: kalau korang ada nak suggest company utk aku LI email aku ye.. sha_echah@yahoo.com
boleh try apply..;)


-nmpk tak eyebag saya...hehe..

1 comment:

  1. Alhamdulillah..ayah dah kuar wad..moga sentisa diberikan kesihatan yg baik berpanjangan...

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...