30 October 2012

Cendol Drive Thru




sape pernah dengar Cendol Drive Thru???
unik kan..cendol pon ada drive thru..ingat MCD je ada drive thru..hahaha..

aku rasa ni satu2 nye cendol yg buat drive thru..cool wehhhh
lagi2 kalau drive tyme cuaca panas tu..nmpk pulak cendol tepi jalan..
xyah nak beratur beli bungkus semua, ko drive thru je..terus boleh minum drive pergi tempat lain pulak..
hahahaa..bernas idea owner dia buat drive thru..

sape2 yg xtaw lagi Cendol Drive Thru ni ada kat Kuala Selangor..
nama cendol nya Cendol Bakar..kalau sebut Cendol Bakar confirm ramai pernah dgr kan.. 
sape2 yg lalu Ijok nak pi Kuala Selangor/Tg Karang/Sabak Bernam nnti jumpe la kedai ni kat sebelah kanan sblm korang smpai Kuala Selangor..sape yg biasa ikut Latar tu turun Ijok pastu nk pi lalu Kuala Selangor mesti nmpk kedai ni..


aku dh lama sbnr nya teringin nak cuba cendol ni.. padahal bukan jauh pun dari umah..
dh alang2 lalu aritu singgah kejap..tengok ramai jer kan..
dh dia buat drive thru ofkos la kita drive thru jer..malas nak park lagi pon tyme tu parking pon penuh..
queue untuk drive thru pon nak dekat 30 minit..yela ramai sangat kot..
yg tgh beratur untuk beli bungkus pon ramai..tak bergerak2 aku tgk org yg beratur tu..
baik drive thru jer dok dlm kete tak panas ada aircond..hehe

ramai yg nak merasa Cendol Bakar

see, Cendol pon ada Drive Thru..hebat tak hebat..

menu dia aku tak sempat nk snap..yg aku perasan ada cendol  vip, cendol pulut, cendol durian...aku order cendol VIP..cendol VIP ni cendol biasa la tapi ada nata de coco..rm2 jer..
gambar cendol tu sorry tak sempat snap..dh kehausan sangat..korang imagine je la ye cendol letak nata de coco..hehehe..

kesimpulan nya, pada aku cendol ni sedapppp..siap ada selasih semua..kene la kat tekak aku..kat tekak org lain aku xtaw la..lagi sedap kalau pekena cendol time cuaca panas kan...perghhhh

** nnti nak pergi makan cendol lagi la..dengarnya boleh refill..wahhhhh



2 comments:

  1. wah..boleh tahan drive thru tu...
    mesti sedap cendol tu kan..pelanggan pun ramai...

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...