22 December 2012

BFF di Unisel


assalamualaikum..hai kawan2..
pekhabar? sihat? amboiii kemain ceria lagi aku ni..
huhuhu..
yela, semalam dh abis exam..last paper sepanjang amik degree ni..
dh abis paper ni lain macam rasanya..sebak, seronok, sedih, semua ada..

sebak & sedih sbb dh tak dapat jumpa mmber2 Unisel lagi..siyes, masa balik dari exam smlm rasa mcm nak nangis..termenung aku kejap sbb mcm terkejut aku dh berjaya abiskan 35 paper sepanjang degree ni..
yes, 35 paper + 102 credit hour + 8 semester..

seronok & gembira pulak sbb lepas ni dh x de exam lagi..rasa lega sangat2 lepas dh abis semua paper..
lepas ni xyah la pikir nk buat note, siapkan assignment bagai..horeyyyyyyyyyyyy...:)

meh nak share bestie saya dekat Unisel..diorang la kawan susah senang sepanjang aku kat Unisel...
sebak sangat lepas abis exam network semalam..xtaw la bila lagi kita dapat jumpa..uwaaaaaa...


kembar saya tapi x seiras..dimana ada aku disitu ada Zakiah..=)

luv them <3 p="p">

BFF saya..kiri Zakiah, kanan Syu

to Zakiah, confirm lepas ni mesti aku rindu dekat ang..rindu nak dengar ang bebel, rindu nak dengar ang dok cerita2 and rindu nak gosip2 ngan ang, rindu nak makan kat ayam besar dengan ang..
uikss, banyak nya rindu aku..huhuhu..tapi siyes, aku happy sangat sepanjang kita berkawan..

to Syu, lepas ni mesti aku rindu gaya sempoi kau, rindu nak gi karaoke ngan kau, rindu nak gosip2 ngan kau..rindu semua la..nasib ada BBM..boleh la aku usik2 ko and ping2 ko bila aku rindu..

korang la kawan yg paling best skali dekat Unisel..mcm2 dugaan yg kita lalui sepanjang di Unisel kan..
sayang korang ketat2..muahhhhhhhxxx



entri ni aku buat special untuk 2 orang bestie aku Zakiah & Syu..

A true friend is the one who picks you up when you fall
A true friend is one that won't lie
A true friend is there when you call
A true friend is there when you want to die
A true friend knows just what to say
A true friend won't care what other people think
A true friend will help you find your way
A true friend will make sure you don't sink
A true friend will help you choose your path
A true friend will know when something is wrong
A true friend has to sometimes face your wrath
A true friend makes you feel like you belong

luv u dear..
friendship 4 ever



4 comments:

  1. kawan u yang pakai baju merah, dalam gambar ade 3orang yg free hair tu, sebijik macam kawan i. tapi dia orang sabah bha...

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...