30 December 2012

Baru Nak Minat



lagi beberapa hari nak masok tahun baru 2013..
sekejap je 2012..tup2 dh masok 2013..
tup2 aku dh abis blaja...
YES..now, aku dh abis degree...oyeaahhhh
tunggu masa utk masok praktikal 2hb dekat sebuah company di shah alam..
org shah alam kalau aku sebut company ni mesti confirm2 taw..hehe..
okey stop pasal LI..

now nak cerita minat baru...hahaha..kemain minat baru ye..
orang lain dh lama minat, aku baru nak minat kumpulan korea ni..
Big Bang la sapa lagi...dulu orang dok minat Big Bang aku xminat..
mcm ntah hape2 ntah..now skarang i'm falling in love with them...<3 div="div">
ohhhh damn....mereka sangat comel2 and cool okey...grrrr..
dh kata girls, haruslah minat yg comel2 and hensem2 ni kan..
hehehe..


mcm mana boleh terminat Big Bang ni pon aku xtaw...
pergi mana2 mesti keluar lagu diorang..dlm kereta keluar lagu diorang, kat shopping complex pon ada lagu diorang, kat tempat karaoke pon orang dok nyanyi lagu diorang, bukak tv iklan pon lagu diorang..
huh, stressss tu yg smpai minat..semua dok main lagu diorang...


tp aku bukan la fanatik sangat..just minat gitu2 jer..#konon..
(^_,^)


 comel jugak mereka bila jadik cartoon.=)
seungri, taeyang, GD, TOP, daesung... aku taw nama diorang after google..


T.0.P....hahaha nama dh mcm sabun cuci baju je..oopssss


Seungri.. dia ensem...ohhhhhhh

gambar semua cilok dekat g00gle..
credit pokcik g00gle..

 p/s: aku tengah layan lagu BigBang sambil buat entri ni..

5 comments:

  1. ni minat sbb muka diorg ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang mcm tu la..hehehe..tp lagu diorang best taw..rap rap sikit..yo yo..:)

      Delete
  2. habis degree dah? Tahniah :D Alhamdulillah ^_^

    ReplyDelete
  3. I pun minat BIGBANG.. especially GD

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...