28 November 2012

Final Exam Datang Lagi



minggu depan adalah minggu final exam bg budak2 Unisel..
ingat exam gabra je rasa..smbil type2 entri ni pon kepala dok teringat nak exam..tapi bukan non ado nak bukak..haiiiyooo..

semester ni aku amik 3 paper JER..wpon amik 3 paper, tp susahnya mcm amik 6 paper..
wah, mcm susah benor bunyi nye...mana ada subject yg senang..semua susah2..dh nama pon belajar kan ofkos la susah2..(T_T)

insyaAllah exam kali ni adalah exam yg terakhir...lepas ni no more exam la harapnya..
kenapa? sbb ni la last semester aku..lepas ni tempuh alam pekerjaan dan alam rumah tangga pulak..ehhh

subject yg aku amik exam utk sem ni ialah Project Management, Mobile Programming, Computer Network & Security..jadual exam pon dh tgk..cantik sangat TT exam yg sir K buat kali ni..banyak gilossss gap...

1st paper aku Project Management 3/12/12..

diikuti dgn 2nd Mobile Programming paper 4/12/12.

.lepas tu gap panjang........................................................

..............................
..............................................
.....................................................
.........................................................










dan last paper aku 21/12/12....

ha, panjang kan gap dari 4hb sampai 21 hb...
confirm boleh study kaw2 punya la utk last paper tu..(=,=)

oh, 5/12/12 aku ada interview utk internship kat company ni dekat Ampang..
doakan aku ye interview tu bjalan lancar semua..1st time ni pi interview nnti..nervous siot..
before ni ada dapat 2 interview...tp aku pejam mata takmo pegi..
so yg ni nekad nak pegi..Semoga Dipermudahan Segalanya..Amin..


p/s: doakan aku dapat jawab exam okey...:)


02 November 2012

hye Miss Honda




testing2...
ahaha tetibe nak testing pulak ape hal kan..
dekat 2 minggu dh drive Honda..
Honda apa? biar la rahsia..cewahhhh
slalu drive Kia Spectra jer, ni bawak Honda rasa best pulak..
memang best...

encik Spectra dh transfer ke melaka.. cik ririn aiza pakai..
nak taknak aku kene la pakai miss Honda tu..
tapi mmg nak sangattttttt pakai miss Honda..hehe..


tangan comel siapa yg memandu itu? hahaha..comel ke

hye miss Honda selamat berkenalan..

nmpk tak aku bawak 90 jer..jalan kg xleh bawak laju2..
konon, padahal lepas snap terus pecut kannnnn...
tapi skrg aku tak suka bawak laju2 sangat..
sebab dh 2 kali kene speed trap..
ntah ape2 la aku bawak 111km pon kene speed trap..
bukan laju pon weh..lain la bawak 180km kene speed trap takpe jugak kan..
aduhaii nye pon..


*** miss Honda adalah kereta ayah..aku blom kerja n blom mampu lagi nak pakai kereta mcm ni..
*** rindu pulak kat encik Spectra..apa khabar la Spectra kat Melaka ye


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...