02 November 2012

hye Miss Honda




testing2...
ahaha tetibe nak testing pulak ape hal kan..
dekat 2 minggu dh drive Honda..
Honda apa? biar la rahsia..cewahhhh
slalu drive Kia Spectra jer, ni bawak Honda rasa best pulak..
memang best...

encik Spectra dh transfer ke melaka.. cik ririn aiza pakai..
nak taknak aku kene la pakai miss Honda tu..
tapi mmg nak sangattttttt pakai miss Honda..hehe..


tangan comel siapa yg memandu itu? hahaha..comel ke

hye miss Honda selamat berkenalan..

nmpk tak aku bawak 90 jer..jalan kg xleh bawak laju2..
konon, padahal lepas snap terus pecut kannnnn...
tapi skrg aku tak suka bawak laju2 sangat..
sebab dh 2 kali kene speed trap..
ntah ape2 la aku bawak 111km pon kene speed trap..
bukan laju pon weh..lain la bawak 180km kene speed trap takpe jugak kan..
aduhaii nye pon..


*** miss Honda adalah kereta ayah..aku blom kerja n blom mampu lagi nak pakai kereta mcm ni..
*** rindu pulak kat encik Spectra..apa khabar la Spectra kat Melaka ye


6 comments:

  1. Bestnye Honda..kita tak tau lah bila dapat drive honda.. :)

    ReplyDelete
  2. bg aku weyh honda ayh ko..aku xde kete la..huhu. :)

    ReplyDelete
  3. hoooiiii nah amik balek spectra tuh..xlarat nak bawak..hhohoo...padahal mals bawak kete sbnarnyer.r.

    ReplyDelete
  4. perghhh...aku yang dah lama bawa kete pun tak pernah kena speed trap. hahahahahhhhh..... saman parking belambaklah!

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...