02 January 2013

Asam Ketuk




sape pernah mkn Asam Ketuk?
aku rasa asam ketuk ni femes kat Melaka sbb aritu one of my friend update kat twitter..
dia org melaka..dia tweet pasal asam ketuk..aku ingat asam ketuk tu lauk mcm asam pedas..
hahaha...bukan lauk sejenis okeh kalau sape2 yg xtaw tu..dia asam..

perbualan antara aku and Nara pasal asam ketuk

tp xtaw rupa dia mcm mana..aku google xjumpa gmbor dia..
keluar gambor asam pedas ada la..kalau gi Melaka nak try la carik..huhuhu..
sape yg taw Asam Ketuk tu apa share2 la rupa dia cmne..hehehe..


p/s: arini aku start praktikal....

2 comments:

  1. hahahhaa...aku da penah rase asam ketuk...die dalam bekas/balang....

    adikmu@melaka

    ReplyDelete
  2. asam ketuk?sy org melaka pown x pernah dgr...mungkin pernah makan tp x tahu nama dia kowt..huhu

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...