17 May 2013

Big Bang parody Boys Over Flower



sementara duduk menganggur tanam jagung kat umah ni, mmg aku dok tgk tv je la..
kejap2 channel korea 393...aritu saja2 la bukak, skali ada citer pasal Big Bang... Go Show: Big Bang..terus aku melekat tgk x gerak2...hahaha...

lepas tu saja2 la tgk youtube pasal Big Bang..aku suka tgk diorang menari...gila smart la..
godek2 skali jumpa parody Big Bang buat..wahhhh pandai gak diorang buat parody..
kelakar siot..diorang buat parody pasal cerita Boys Over Flower..dh lama diorang upload parody ni kat utube..bulan January aritu..mesti korang dh tngok kan..
aku gelak2 tgk parody diorang buat..sengalan betol..

Daesung xboleh blah betol muka bile jadi perempuan..mimpi ngeri aku tgk muka dia..hahaha..
kenapa mesti daesung yg jadi pompuan..suruh la GD ke yg jadi..uwaaa..menangis aku tgk
T.O.P pulak pegang watak Lee Min Ho tu..mmg cool la dia..ensemmmm..
part kiss tu yg xleh boleh nk terima..bengong la..
boleh pulak dia kiss..
leh citer banyak..korang tgk la sendiri..




***** aku baru perasan yg mata TOP sangat tajam...ada x lelaki yg mata camtu..wahhhh..

1 comment:

  1. Ktorang nak final exam, tak tidur sebab tengok abang2 dalam boys over flower. Haha. Cerita memang boleh jatuh cinta -.-

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...