17 September 2013

Setelah Lama Tak Update Blog

assalamualaikummmm...
wahhh, lama nya aku tak update belog...
last update bulan May dulu, now dah bulan September...
dekat 4 bulan la tak update and jengah blog sendiri....
bukan takat bersawang, kalau de labah2 dah beranak pinak agaknye..hahaha..
maklum la orang bz...dengan intern nya, pindah rumah lagi..now, dah keje lagi bertambah bizi agak nya..
xpe la lepas ni kita pelan2 update mcm dulu balik ye..."takkan ku biar kan blog ini terkubur begitu saja"cewahhh ayat kemain lagi..
sekarang aku dah pindah rumah duduk Sepang..dekat sangat dengan SIC (Litar Sepang)..
then selalu la dengan bingit2 orang lumba kat litar tu..kadang2 sampai ke malam pon orang dok race..aiyooo



me wif cousin ( baju kelabu)

nah picture aku seketul...nk jugak tayang muka..huhuhu..
okey la, de masa nnti ku update lg..



No comments:

Post a Comment

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...