20 April 2009

FUCK peragut

sape yg terlibat dgn jenayah nie mmg bodoh,bongoks,bengongs & sumer yg x baek la kat die..
korang nie xde pekerjaa laen ke nak wat selain dari penjenayah..

aku geram sangat nie sbb last week my classmates hampir2 diragut..area kat pandan jaya.tp syukur alhamdulillah peragut tue x dapat nak ragut beg die...nasib baek mmbe aku nie berani dan kuat g tendang peragut bodoh tue..jatuh terguling-guling ko peragut cam nangka busuk...busuk punye org..yang menyedihkan,org melayu lak tue yg jd peragut.muda lagi..bongok betul.ko dah la mude baek ko cari keja dari ko meragut org..memalukan org melayu betol la ko nie..kalo aku di tmpat mmbe aku,confirm trauma aku seyh..


s0,kepada sesiapa yg dok area pandan jaya ke cheras ke and watever la kat ne berhati-hati la..
aku pon kne berhati-hati gak..takot plak dgr citer mmbe aku nie..xtaw la pe nak jd skang nie..makin meningkat plak kes jenayah..

2 comments:

  1. ecah!!!
    sape yg kene ragut tu???
    gile ah...
    tp kt ctu kan mmg femes dgn ragut...
    minta jauh la mende2 tu...

    ReplyDelete
  2. budak kolej kite gak yg kne..
    so scary..

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...