05 May 2009

Geram nye presentation td..

x puas ati btl la arini...sakit ati pon ade..tension lg la de..
menyampah btl ngan examiner td Pn A**s J****ta..pehal ko banyak songeh sangat..
bley x die kate website aku simple jerw..ko nak canggih2 bg la mase lame skit.ni ko bg mase 4 bln ko suh aku wat system yg cam programmer wat..pehal plak.
org wat system pon b'tahun2 baru ley advance..ni ko nak aku lg advance dlm mase 4 bln..
ko ingt aku xde keje laen ke nak wat selain dok wat system tue jerw 24 jam..agak2 la wei...
memang hangin btl la aku..kalo x speaking dlm b.m dah lame dah kne sembur die tue..
nie nasib baekde perasaan hormat..kalo x xtaw la..

lg yg wat aku sakit ati leh plak komen pasal flash yg de kat dlm website 2...
hello makcik,aku wat WEBSITE ok..bkn buat FLASH GAME...ade paham.nak komen,komen la website.penat2 aku wat database satu haram pon ko xmo tgk..flash tue jgk g ko nak komen..
ko nie wat aku xde mood jerw..=(
nak perfect ko bg la mase lm skit weh..
ee,geram nye aku...

5 comments:

  1. weh sabo echah...echah xdpt tgkap la puan ape ek?kesian kowg....aduh cmne ngn ktowg plak nnti...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. ade la puan tue..mls ar nak ckp name dier..
    mood xde...time xde mood nie rase cam lapar jerw kan..

    ReplyDelete
  3. huhu.. sabar cik.. bende da lepas, toksah la dikenang.. uhuhuu

    ReplyDelete
  4. taraguna btol...smlman aku pening kpala dok pk sal bnda nih...redha sjela...kite dah usaha, dia plak xpuas hati nak wat cmner...

    ReplyDelete
  5. hani:
    x kenang pon...kalo kenang lg sakit ati..

    haruno:
    taw xpe..redha jerw la..

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...