23 August 2009

line laju....yuhooo!!!!!!!!!


tak ku sangka cempedak jadik nangka...
aik,pe kaitan cempedak ngan tajuk en3 aku nie...
huhuhu....

en3 nie aku post dari kampung aku...
gumbira....=)

walaweh...line kat umah my grandmother nie sgt2 la laju..
ape kes line kat kampung lagi laju dr kat umh aku?????
kes nye sbb kampung aku dkt sgt2 la ngan putrajaya & dkt la jgk ngan KLIA...
of kos la line tenet a.k.a internet kene laju btl x...

line berukband kat umah aku plak xdela laju sgt...
tp xleh challenge laju nye ngan kat kampung aku..
sbb nye umah aku kat ceruk kampung..lalalala...
kampung aku plak dkt ngan bandar...


aiy000..terbalik sudah...
bley plak kampung aku lagi maju dr kawasan umah aku...
hahaha..
ape kes??

slalu org mengomel kalo balik kampung x bley nak on9 la..xde line la..
tp aku x,aku sgt2 suke blik kampung....huhuhu.

nikmat nye ber 'online' di kampung....
lalalala...
=)



6 comments:

  1. orang kampung rupanya..
    gua anak nelayan relax je pakai line kapal dagang..

    ReplyDelete
  2. azry:ha'ah..dak kampung jerw.uiks,bley plak ye pakai line kapal..sy pakai line utan jerw..hahaha..

    ReplyDelete
  3. waa hepi ye berukband lari laju...huhu

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...