02 August 2009

nak delete yg mane ekh?

mesti korang pelik kan title n3 nie...
nak delete yg mane ekh?
pe yg aku nak delete ekh?

aku ngah pk2 nak delete laman sosial aku nih...
friendster,tagged,myspace,hi5,facebook & cam2 lagi la yg aku join...
tp xde la na delete sumer nye...
delete 1 @ 2 jerw..
yelah,aku bkn nye slalu on9 pon kat tempat2 tue...
daripada acc aku wujud,lebih bek aku delete kan..
tol x...huhuhu...

1) Myspace- syg plak nak delete...sbb mmbe kat ex-college sumer de mespes..
so senang nak contac2t..
kalo aku delete kang lost terus..
lagipon,bdk yg ku admirer pon de mespes..rugi gak kan kalo delete..
huhuhu..sengal la aku..
mmbe2 mespes xde la ramai mane pon..800 lebih jerw..nak delete ke x?

2)Friendster-nie lagi dah lame sgt aku x on9..
dah bape bulan k0t...aku xske sgt la frenster nie..
aku wat frenster pon sbb nak cari balik mmbe2 sekolah time menengah ngan rendah..
tolak mmbe tadika jerw aku x cari..
sbb aku dah luper..huhuhu..ingt2 luper..keji jerw..
nak delete syg plak..
dr frenster la aku taw nie si polan nie dah kawin...si polan nie dok oversea..
si polan nie tulah..si polan ni camni la....
so,xleh delete la gamak nye..=)

3)Tagged- hape mende la tagged nie..aku join pon sbb mmbe aku invite...
cam xde pekdah jerw tagged nie..wat nyemak jerw..
yg add aku pon ntah malaun mane ntah...aku pon xkenal..
yg sedap mate memandang je aku approve..hahahaha...
ngah pk2 gak nie nak delete..
7
0% mybe aku delete tagged nie..


4)Facebook @ mukebuku-aku wat facebook nie baru taun lepas kot..
sbb cam best je facebook nie..cam ramai je yg ade kan..so aku wat la..
aku ingt lg sem lepas lecture network tanye kat kelas sape yg de facebook..
aku ngan bangga nye angkat tangan..tengok2 2 0rang jer yg de.
.aku ngan mmbe aku..
yg laen wat muke pe bende tue facebook...
skang nie alhamdulillah rate2 dak klas aku de facebook..
so,cam xyah nak delete la kan..
lg pon byk quiz2 yg cam bangang & best jat facebook.
aku jawab kuiz je keje nye..
lalala...xjd delete..

5)hi5-menatang pe hi5...hahaha..
aku pon xtaw...aku maen wat jerw..
saje2 jerw..langsung aku x penah on mende nie..
mmg aku nak delete la..
99.8 % aku nak delete..
YES..i want 2 delete hi5...

p/s:korang rase ne yg aku patut delete?
ke aku patut delete semua?...
mm,agak2 la ye kalo nak delete semua..
agak melampau sungguh..




10 comments:

  1. delete hi 5..tagged n friendster~

    ReplyDelete
  2. delete yg maner jarang pakai lerr...huhuh

    ReplyDelete
  3. stujuk..hi5 xbesh sgt..yg len2 tuh simpan je hihi

    ReplyDelete
  4. eh mek..
    mu jgn delete facebook ye..

    ReplyDelete
  5. eny:mmg nak delete pon hi5..tp frenster syg la nak delete..ramai mmbe sekolah disitu

    ReplyDelete
  6. kak baiti:acha nak delete la hi5..sbb mmg jarag on9kat ctue..

    ReplyDelete
  7. im:hi5 mmg x best pon kan...
    yg len tue nak simpan wat pekasam ke?
    huhuhu

    ReplyDelete
  8. ayu:mek,insyaAllah aku x delete fc...
    huhuhu..

    ReplyDelete
  9. blog walking :)

    pernah try delete ms. sebab ape? so much drama!


    tapi masa untuk delete ms tu org cakap smpai sebulan due. haha

    ReplyDelete
  10. keyrana:yeke?skang ramai yg suke ber 'drama'..
    masing2 de bakat kot nak jadi anak wayang..
    huhuhu

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...